Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברצוני לספר אודות חוויה שזוגתי ואני עברנו אתמול - למען יראו וייראו.

זוגתי ואני טיילנו להנאתנו ברגל ברחובות ת"א אתמול בערב, כאשר בשעה 23:15 ניגשה אלינו בפינת רחוב אישה כבת 40, שנראתה נורמטיבית לחלוטין וכשהיא על סף בכי סיפרה לנו סיפור קורע לב: אמרה שקוראים לה עידית הראל, שהיא מקיבוץ יפעת בצפון ושאמו של בעלה מאושפזת בבית חולים סורוקה בבאר-שבע - ועליהם לנסוע בכול יום הלוך ושוב מצפון לדרום ובחזרה. כדי לצאת מאווירת הנכאים בבית החולים הם עצרו בת"א לשתות כוס קפה כשנתקעו ללא דלק, או אז גילתה שאבד לה ארנקה. היא צלצלה לסורוקה ושמעה כי האחיות במחלקה מצאו את הארנק, אך גם לה וגם לבעלה אין אגורה שחוקה עליהם. היא ביקשה שנעזור לה בכסף לדלק והיא תחזיר לנו למחרת. מיד שלפתי שטר של 50 ש"ח, ואז הגברת, שנראתה על סף התמוטטות (ובשלב זה אף הצליחה להזיל דמעת תנין אמיתית), אמרה שיש להם פונטיאק ישנה שזוללת המון דלק ולא יצליחו להגיע עד הצפון הרחוק בסכום זה. שאלתי לכמה היא זקוקה והיא אמרה ש 200, 250 יעזרו מאוד. עד עכשיו איני מבין מה גרם לי ללכת שבי אחריה ולהוציא מהארנק 300 ש"ח ולתת לה. היא החליפה איתי טלפונים וראיתי שהמספר אכן אצלה ועובד. היא גם הציעה להראות תעודת זהות. אמרתי לה שאני מכפר סבא והיא אמרה שאין בעיה, הם נוסעים לביה"ח דרך כביש 6, יירדו במחלף אייל וייצרו איתי קשר מחר (היום) כדי להחזיר הסכום. היא הודתה לי עד אין קץ והלכה לדרכה. אין לי מושג איך הייתי כל כך תמים כאשר בד"כ זוגתי אומרת לי שאני חשדן אף יותר מדי...אבל כך היה.

הגענו הביתה והקשתי את שמה ב 144 באינטרנט ללא כל מענה. לאחר מכן הקשתי את שמה בגוגל וחשכו עיני - התוצאה הראשונה: "זהירות עידית הראל נוכלת". נכנסתי לכמה פוסטים וגיליתי את הסיפור האמיתי, אלו הפרטים:

- עידית הראל זה אכן שמה האמיתי והיא באמת גרה בעבר בקיבוץ יפעת. תעודת הזהות אמיתית ואפילו יש לה "הביצים" להישאר עם אותו מספר טלפון מזה 4 חודשים לפחות. יש מספר תעודת זהות ואף מספר רכב (היא באמת נוסעת בפונטיאק ישנה כחולה) - אך המשטרה טרם הצליחה (או ניסתה, כנראה) לשים את ידה עליה.

- יש נגדה לפחות 27 תלונות פתוחות במשטרה על מעשים דומים, שלא לדבר על המון פוסטים באינטרנט אודות אנשים שנפלו ברשתה.

- רכז קיבוץ יפעת מקבל עשרות טלפונים אודותיה ומספר כל הידוע לו...אך אין לו דרך לעזור כמובן.

- פורסמה עליה כתבה קטנה במגזין טיים-אאוט של לפני שבועיים כדי שאנשים יזהרו מפניה.

- מידע שדליתי אך אין לו כל אישור: היא על סמים מזה כמה שנים, הייתה בגמילה כמה פעמים וברחה, יש לה ילדים שנלקחו מחזקתה, כמו גם רישום פלילי על התפרצויות וגניבה. בנוסף מתוכננת עליה כתבה באחת מתוכניות התחקירים הידועות.

עד עכשיו אני בהלם שנפלתי ברשתה, חשבתי שאני יודע לקרוא אנשים...הגברת נראתה נורמטיבית לחלוטין, לא מסוממת, אינטליגנטית, נעימה ושחקנית ראויה לפרס אוסקר.

בנוסף גיליתי, כדי לזרות מלח על הפצעים, שדווקא אני, סטודנט עני, שברתי את שיא הפראייריות (לפחות של אלה שפרסמו אודותיה באינטרנט) כשנתתי לה 300 ש"ח...המקסימום עד כה היה 250 ש"ח.

אז אחרי כל העצבים, חשוב לי להזהיר מפניה - היא מסתובבת בכל אזור המרכז ויש דיווחים גם מירושלים וחיפה. אישה בגובה ומבנה גוף ממוצעים, שיער חום ארוך וגלי שזור לקוקו. לא מפחדת לומר את שמה האמיתי ופרטים מזהים אמיתיים נוספים (ואולי אף נהנית מכך).

ראו הוזהרתם...והמשך שבוע מוצלח!

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה לי שחיים הכט היה דופק לך מכות רצח.

בנימה יותר רצינית עדיף להיות חשדן מאשר פריאר, העיקר הכוונות הטובות

למדת עוד שיעור בבית ספר של החיים

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

באמת מרגיז!

אחרי שנפלתי פעם קורבן למאנייק כזה (אמנם ב-50 ש"ח לאוטובוס לקרית שמונה) שהבטיח שיחזיר הכסף בדואר, ומעולם לא שמעתי ממנו (גם לא ענה לטלפון שוידאתי שעובד) אני גם יותר חשדן. בנוסף פיתחתי שיטת סינון מצויינת ומומלצת:

אחרי שהנזקק/נוכל גומר לספר לך את כל הסיפור, תציע לשלם עבורו על מה שהוא רוצה. רוצה דלק? בואי לתחנת הדלק ואתדלק לך. רוצה כרטיס לאוטובוס? אעלה איתך לאוטובוס ואשלם לנהג. רוצה שקל להגיע לבאר שבע? בוא אני אקח אותך טרמפ.

הנושא הבאמת כאוב כאן הוא שמאז שהתחלתי להגיב כך, עוד אף אחד לא המשיך איתי לשלב התכל'ס. כולם ממלמלים משהו על לא צריך, תודה.

אני מעדיף שיגנבו ממני מאשר שירמו אותי ככה. זה ניצול ציני של רצון כנה לעזור, והופך אנשים נורמטיבים לחשדנים ואנטיפטים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

300 מנדבושקעס היתה מקבלת ממני, לא 300 ש"ח.

כידוע, כל מעשה נוכלות משול לטנגו - נוכל ופראייר, אחרת זה לא עובד.:-o

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

האמת שקשה לי להזדהות איתך מכיוון שאני לא מצליח להבין איך נתת לה 300 שקל בכזו קלות :shock:

שקל היא לא היתה רואה ממני :evil:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

ישראלי אחד ניסה לעשות לי את זה בניו יורק לפני 4 וחצי שנים, עת הייתי תייר שוקיסט. כסף לתרופות לבת שלו שעברה השתלת כליה ומחכה בלה גארדיה לטיסה לישראל. הסיפור התעדכן כל הזמן אז התחלתי לחשוד, וכשהמציא סיפורים למה אני לא יכול לקנות את התרופות בשבילו (אחרי שכבר הוצאתי כסף מהבנק) ולסגור עניין, העדפתי לוותר. שנה אחר כך גיליתי שהוא עקץ חברה של אחותי.

היום כשאני גר בעיר, אני עדיין מחכה שיגש אלי ברכבת התחתית כמו פעם, כדי שאוכל לסדר לו פגישה לא נעימה עם המשטרה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• אחראי פורום
פורסם

סיפור מוכר. אשתי חיכתה לאוטובוס פעם וניגש אלי זקן שהתבכיין לה שאין לו 20 ש"ח

לנסוע לבאר-שבע (המקרה בכלל בטבריה). אשתי בעלת לב הזהב נתנה לו.

יום אחרי - אותה תחנה, אותו קשיש רמאי עם אותו סיפור - ניגש לאותה בחורה.

על העיקרון הייתי נוסע במקומך לקיבוץ יפעת ועושה את מה שהמשטרה בחיים לא תעשה עבורך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני לא אדם מאמין אבל כן מאמין בדבר הבא:

אתה את המצווה שלך עשית.

היא על הרמאות שלה כבר תשלם בדרך כזו או אחרת.

אני מאמין שכסף שמתקבל במירמה-אין בו ברכה.

אל תאכל את הלב ידידי,כסף בא וכסף הולך.

תודה שהזהרת אחרים מפניה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
על העיקרון הייתי נוסע במקומך לקיבוץ יפעת ועושה את מה שהמשטרה בחיים לא תעשה עבורך.

היא לך קבלה על ה-300 שקל? איזשהו הסכם בכתב? לא?

אז היית יוצא מואשם על הטרדה, תקיפה, ולא יודע מה.

תהיה זהיר להבא, ותחשוב על ה-300 שקל שאיבדת כעל שכר לימוד באוניברסיטה של החיים.

נ.ב. תודה על האזהרה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אירוע בפריז:

ניגש אלינו איטלקי לבוש בהידור שניראה נורמטיבי לחלוטין, ורצה לתת לי במתנה מעיל מעור בצבע בז', המעיל היה מנויילן ונראה חדש. החשדנות הטבעית התחילה לנגן ואני שאלתי אותו אם זו "מתנה-מתנה" או שזו מתנה שהוא רוצה תמורה בעבורה.

האיש מילמל משהו שהוא תקוע בפריז בלי כסף לדלק וצריך לנסוע לרומא...

איחלתי לו הצלחה אצל הפראייר הבא, במזל לא יצא חיים הכט מעבר לסיבוב והרביץ לי. :shock:

פורסם

קרה לי גם מקרה בתחנה מרכזית בבאר שבע, הגיעה אלי איזה בחור בן 22-25 בערך אמר לי שהוא צריך להגיע לקריית שמונה והוא תקוע פה ואני כמו חייל שוקיסט, מוציא את הארנק מביא לו חמישה שקלים הוא ראה שטר של 20 וביקש את השטר, היססתי לרגע אבל בכול מקרה הבאתי לו.

אחרי שבוע אותו מקום הוא ניגש אלי עוד הפעם, אני מתסכל עליו ושואל אותו "מה כול שבוע אתה עושה בבאר שבע?" כמובן שהוא התחיל למלמל לי שהוא מגיע לבית חולים וכאשר שאלתי אותו מה אין בית חולים ליד קרית שמונה? לא היה לו מה להגיד והוא הלך, הלכתי אחריו וכול בן אדם שהוא היה ניגש הייתי אומר לו שהוא שקרן וקונה כסף לסמים, בסוף הוא התייאש אז אמרתי לו תביא 50 שקל ואני עוזב אותך, בסוף סגרנו על 30 :lol:

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

עידו, אתה וואחד אידיוט, לא יכולתי להתאפק, מצטער...

הפיתרון לצערי פשוט, ברגע שניגש אליך מישהו ברחוב עם בקשה לכסף, לא משנה מי, תפנה את הגב ותמשיך הלאה.

באחוז גבוה מהמקרים זה מיועד לסמים, בעיקר אצל אנשים עם חזות נורמטיבית.

עצוב, אבל אין בררה. קצת היכרות או עבודה עם מכורים לסמים/מכורים לשעבר

תגרום לך להכיר כל סיפור שבעולם, מהמופרך ועד האמין ביותר.

הכול שקרים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...