Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרשמות: גולף 1.6 - DSG7.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה מאגאן עולה יותר מקיה? למה מאזדה עולה יותר מיונדאי? הרכבים לא זהים והבדלי מחירים קיימים גם בגלל מיתוג, לא כולם קונים את הרכב הזול ביותר, ומאלה, לא כולם (למעשה רובם) לא עושים את זה מתמימות או ניצול.

פורסם

רועי, בפוקוס וב-308 יצא לי לנהוג ולשהות. הפוקוס רועשת יותר בפער וה-308 מצמצמת אותו, אך הגולף עדיין שקטה מהם - ושקטה להפליא.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כתיבה יפה , השאלה במה לבחור היא כבר בידי הלקוח עצמו.

אני לא חושב שאפשר להשוות בכלל בין רכבים כמו הפוקוס לגולף בגלל שהפוקוס כל כך בפיגור בכל כך הרבה תחומים.

לטעמי מבין מנועי ה1.6 של הקונצרן, מנוע ה8V הרבה יותר נמרץ בסל"ד נמוך (וברור למה) ועדיף על ה16V אותו צריך למשוך לסל"ד גבוה כדי לקבל את הסחורה לכן אני מבין את הבחירה בו.

ה1.2TSI נשמע מבטיח (וגם ה1.4TSI) ,אבל השאלה היותר מסקרנת,לפחות אותי, היא מה תהיה אמינות מנועי ה TSI לאחר שהרכבים האלה יתחילו לצבור גיל וקילומטרז'.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

1. אייל, לא - לא שכחתי. כתבתי זאת בעבר וכתבתי גם כן. אני לא מסתיר שומדבר - ישנן תקלות חוזרות ונשנות עם הפביה הנוכחית והנושא בטיפול. תודה ולהתראות.

2. בכל רגע נתון אני מעדיף את גרסת 16V. לא חסר כוח למטה ושדוחקים בה לעלות למעלה - היא מבצעת. לא מקבלת אסטמה.

3. ימים יגידו. גם אותי זה מסקרן ונאלץ להמתין.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, כתיבה יפה, נהנתי לקרוא ולהחכים.

הרכב לא מלהיב, אבל נראה מתאים בצורה טובה למשפחה קטנה שלא ממהרת לשום מקום.

ד"א, מה קרה לפאביה?

פורסם

אייל (קסנון), תודה.

סיפור הפביה ארוך ואינו רלוונטי כרגע.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

להורים שלי יש ה-1.4 TSI.

מנוע ה-1.6 מנוע מיושן שכבר קיים עוד מימי הגולף MK4...טכנולוגיה לפני 12 שנה!!!

אגב ההורים שלי מחכים לחשיפת הג'טה MK6, כנראה הולך להיות הרכב הבא שלהם.

אגב למה פולקסוואגן...ככה זה שחיים 8 שנים עם בורה (שאחרי זה עברה אליי).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
יש לי שאלה - אילו אפשרויות יותר 'מעניינות' כמו שנאמר פה, במחיר הזה יש ?(חוץ מנניח, האוקטביה)

הרכב מגיע מאובזר עד השמיים. אבזור שאין בשום רכב אחר שעולה בכמה עשרות אלפים יותר מהרכב הנ"ל.

נכון, המנוע אינו זריז יותר מדי וכו' אבל לאדם הממוצע הוא יספיק מעל ומעבר.

לדעתי, הרכב הזה הרבה יותר טוב ממשפחתיות אחרות כגון מאזדה 3, פורד פוקוס וכו' וכו'. אין מה להשוות בכלל.

אני מציע לך לעבור על רשימת האבזור של הגולף הזאת ותגלה שב- 130K ש"ח ה"שמיים" של צ'מפיון קרובים מאוד לקרקע...מאוד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כתבה יפה מאוד. בנוגע לרכב, אני מרגיש שמחיר הרכב כולל גם "דמי פוזה" על הסמל הקדמי. לדעתי צ'מפיון הייתה יכולה להיות קצת יותר גמישה עם מחיר הרכב. עם זאת, אין ספק שהגיר הזה (DSG7) מצויין, אבל למה עם 7 הילוכים, לא יותר מידי?

ועוד תופעה ששמתי לב אליה: למה רכב כזה צריך להיות "מאובזר" בידיות שחורות? :shock:

פורסם

אני לא מבין מה אתם רוצים מצ'מפיון.

זו חברה שמטרתה לעשות כסף וזהו. היא עושה את זה מצויין.

לא מתאים לכם? אל תקנו.

לפי כמות הגולפים על הכביש, יש מספיק אנשים שמעוניינים ברכב הזה גם במחירו הנוכחי.

emotion of motion

פורסם

ועוד תופעה ששמתי לב אליה: למה רכב כזה צריך להיות "מאובזר" בידיות שחורות? :shock:

ידיות שחורות מציינות בד"כ דגם בסיסי. מאידך, אני רואה בהן דווקא יתרון - מאחר וידיות צבועות נוטות להשרט מטבעות, מפתחות וכו'.

עם הקונטרסט לצבע המתאים, התוצאה יכולה להיות דווקא מעניינת. ראה כמה פס החיכוך השחור "מעשיר" את עיצוב מכוניתך הכסופה(בסימלון).

היתה לי גולף 4 כסופה מדגם הבסיס, עם פס חיכוך וידיות דלתות שחורות. אהבתי את הקונטרסט לעומת גולף כסופות מהודרות יותר, בהן הידיות נצבעו בצבע הגוף.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
ידיות שחורות מציינות בד"כ דגם בסיסי. מאידך, אני רואה בהן דווקא יתרון - מאחר וידיות צבועות נוטות להשרט מטבעות, מפתחות וכו'.

עם הקונטרסט לצבע המתאים, התוצאה יכולה להיות דווקא מעניינת. ראה כמה פס החיכוך השחור "מעשיר" את עיצוב מכוניתך הכסופה(בסימלון).

היתה לי גולף 4 כסופה מדגם הבסיס, עם פס חיכוך וידיות דלתות שחורות. אהבתי את הקונטרסט לעומת גולף כסופות מהודרות יותר, בהן הידיות נצבעו בצבע הגוף.

אני חושב שאין צורך להכנס שוב לדיון הזה, היה דיון ארוך מאוד בנושא לפני מספר חודשים וגם הוא התעורר בגלל הגולף הבסיסית.

יש כאלו שאוהבים ידיות שחורות ויש כאלו שאוהבים צבועות.

בשורה התחתונה ידיות, פגושים, מראות וחלקי פלסטיק נוספים הצבועים בצבע הרכב הינם ביטוי לרמת גימור גבוהה ויקרה יותר...עובדה, בגירסאות המצויידות יותר של הגולף זה כך.

ושוב...אין לכך קשר להעדפה אישית של כל אחד מאיתנו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
ה1.2TSI נשמע מבטיח (וגם ה1.4TSI) ,אבל השאלה היותר מסקרנת,לפחות אותי, היא מה תהיה אמינות מנועי ה TSI לאחר שהרכבים האלה יתחילו לצבור גיל וקילומטרז'.

לדעתי אין שום סיבה שמנועי TSI לא יהיו אמינים, אבל זה כנראה יהיה תלוי במודעות של אנשים שמנוע טורבו צריך יחס קצת שונה מהרגיל - לא ללחוץ חזק על הגז אחרי התנעה, "להרגיע" את המנוע לפני הכיבוי ואולי גם לשים שמן טיפה יותר איכותי.. ל-1.2 TSI יש פוטנציאל להיות הכי אמין במשפחה, כי הוא פחות מורכב (8 שסתומים בלבד).

עד לא מזמן מנועי טורבו לא היו דבר שבשיגרה ברכבים עממיים, בעיקר ברכבי ספורט כמו שלך, רכביי עבודה (דיזל) ורכבים יקרים יחסית. וזה הולך להשתנות בקרוב מאוד. כך שגם אנשים "רגילים" יתחילו (בעצם כבר התחילו) לנסוע ברכבים מוגדשים.

מצד שני, יכול להיות שמנועים אלה יהיו עמידים גם אם לא יקבלו שום יחס מיוחד. בקיצור, נחיה ונראה.

פורסם

אני נסעתי עם אוראל ברכב המדובר :)

בעבר הייתי מאוד נגד הגולף עקב המחיר המופרז שצ'מפיון דורשים, יש את האחיות שהן הסיאט לאון והאוקטביה.

בלאון לא נסעתי עדיין, אך באוקטביה כן נסעתי. אומנם הפרש המחירים גבוה (מנועים לא דומים - אוקטביה 1.8T וגולף 1.4T), אך בידוד הרעשים ואיכות תא הנוסעים בגולף ברמה גבוהה מאשר האוקטביה.

לכן, נשאלת השאלה - מה עדיף? איכות תא נוסעים ובידוד רעשים טוב יותר? או המחיר של האוקטביה. הרי מבחינה מכנית הם דומים מאוד.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תוכן חדש...