Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרשמות: גולף 1.6 - DSG7.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברמת גימור טרנדליין דוקא יש רדיו עם מסך מגע, אני לא מקשקש כי יש לי אחת כזאת בחניה, יש לו גם מקום ל-6 דיסקים וגם חריץ לכרטיס זכרון SD.

חוץ מזה - לאוטו יש את כל הדברים החשובים באמת - גלגל הגה מצופה עור - בקרת אקלים שמאחוריה מזגן חזק עם פתחי מיזוג במיקום מעולה וגם פתחי מיזוג למושב האחורי, כסאות נוחים ותומכים ואת כל כריות האוויר שמישהו יכול לבקש.

ובלי קשר לאבזור, בוא נדבר על המכונית עצמה שהיא קודם כל שילדה-מנוע-גיר:

כמה שווה לקונה מתלה אחורי עצמאי מאחור? כמה שווה לך גיר רובוטי כפול מצמד? הרבה יותר מה-3000 שקל תוספת המדוברת.

ודרך אגב לרוב המכריע של הקונים עדיף צמיגים בחתך 65 מאשר חתך 55 בגלל נוחות הנסיעה העדיפה.

נכון, וג'נטים זה משהו שאפשר להשלים במחיר יחסית זול אם המצב בלתי נסבל.

לעומת זאת, גיר AL4 המשודך למנוע עצל זה לא משהו שניתן לברוח ממנו, גם אם המראות הן בצבע הרכב

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עזוב, אפשר גם להעמיד בסימן שאלה את ביצועי הגולף הזאת כי יש לה רק 700 ק"מ...

ככה זה כשמתעסקים בקטנות ולא רואים את התמונה הכוללת שהיא שמשפחת הגולף נותנת תמורה בינונית לכסף. את המצב הזה לא הפורום יצר אל צ'מפיון בכבודם ובעצמם. הם אלו שמתהדרים בנוצות של מותג פרימיום אבל יחד עם זאת מביאים קומפקטית ברמת גימור בינונית למדי ומתמחרים כך שהתמורה היא בינונית מאוד.

6 כריות אוויר+כרית לביצים, גיר ותיבת הילוכים מצויינת וגם עיצוב מדהים ואיכות מעולה לזה אתה קורא תמורה בינונית ?

איזה כייף לי :)

פורסם
6 כריות אוויר+כרית לביצים, גיר ותיבת הילוכים מצויינת וגם עיצוב מדהים ואיכות מעולה לזה אתה קורא תמורה בינונית ?

יש היום מכוניות זולות יותר משמעותית שמציעות 7 כריות אויר. הגיר אכן פנינה אמיתית, אבל המנוע כבר מזמן היה צריך לפרוש לגימלאות.

עיצוב מדהים זו פרשנות שלך, אותי הוא משעמם.

איכות מעולה זה עניין של סדר עדיפויות, אני לא נוהג כל היום ומלטף את הדשבורד, אבל איכות בניה וגימור הם בהחלט משהו ששווה לשלם עליו אקסטרה. השאלה מה האקסטרה ומה מציעות המתחרות וכמה גדול הפער בסעיף זה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כי המנוע של הרנו הוא ממש state of the art...

חוצמזה, אז יש מכוניות עם 7 כ"א. יש גם עם יותר. ההשוואה היא מול רנו. לה יש 6.

בסופו של יום, אי אפשר לעבוד על כל האנשים כל הזמן.

אני לא ממש ראיתי מגאן 2.0 על הכביש, אלא רק 1.6, וגם זה רק מליסינג. גם בדגם החדש - זה המצב. לעומת זאת גולף, גם פשוטות, אני רואה די הרבה. אז אולי רק למתי מעט ניתנה התבונה, ורוב העם אידיוט גמור.

למה לא לתת לרנו את מה שיש לה כן? עיצוב נאה ב- 5 דלתות, בטיחות (אני מניח, עוד לא נבחנה), אבזור בגרסה היקרה. גם בחו"ל אומרים ש

The Megane isn't as classy or as good to drive as a VW Golf, and it can't match the best for ride comfort, either

ולהם אין את השילוב עם ה- AL4... אפשר להאשים את היבואן, את השוק הישראלי, את מי שרוצים. אבל בפועל, הגרסאות המובאות לכאן הן לא משהו לכמוה אליו, בדיוק כמו עם הפוקוס - שאני מקווה שיתחילו להביא גרסאות מעניינות יותר. בפורום הזה trashing לפולקסווגן הפך כבר לספורט לאומי. אולי אם תפעילו לחץ על יבואנים אחרים במקום על המקלדת שלכם - יהיו פה עוד רכבים ראויים, ולא רק 1.6 עם גירים מיושנים שעד שהם מאיצים ל- 100 אפשר להכין קפה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
כי המנוע של הרנו הוא ממש state of the art...

חוצמזה, אז יש מכוניות עם 7 כ"א. יש גם עם יותר. ההשוואה היא מול רנו. לה יש 6.

בסופו של יום, אי אפשר לעבוד על כל האנשים כל הזמן.

אני לא ממש ראיתי מגאן 2.0 על הכביש, אלא רק 1.6, וגם זה רק מליסינג. גם בדגם החדש - זה המצב. לעומת זאת גולף, גם פשוטות, אני רואה די הרבה. אז אולי רק למתי מעט ניתנה התבונה, ורוב העם אידיוט גמור.

למה לא לתת לרנו את מה שיש לה כן? עיצוב נאה ב- 5 דלתות, בטיחות (אני מניח, עוד לא נבחנה), אבזור בגרסה היקרה. גם בחו"ל אומרים ש

The Megane isn't as classy or as good to drive as a VW Golf, and it can't match the best for ride comfort, either

ולהם אין את השילוב עם ה- AL4... אפשר להאשים את היבואן, את השוק הישראלי, את מי שרוצים. אבל בפועל, הגרסאות המובאות לכאן הן לא משהו לכמוה אליו, בדיוק כמו עם הפוקוס - שאני מקווה שיתחילו להביא גרסאות מעניינות יותר. בפורום הזה trashing לפולקסווגן הפך כבר לספורט לאומי. אולי אם תפעילו לחץ על יבואנים אחרים במקום על המקלדת שלכם - יהיו פה עוד רכבים ראויים, ולא רק 1.6 עם גירים מיושנים שעד שהם מאיצים ל- 100 אפשר להכין קפה.

נסה לצאת מ"אזור הנוחות" שלך.

הרנו היא לא העניין כאן, נסה לחשוב רחב יותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
כששאלתי באאודי מדוע החברה לא טורחת לשלוח למבחן הריסוק A3 מעודכנת, התשובה שקיבלתי היתה: כי זה לא קהל היעד שלהם, והמסר של אאודי A3 זה לא בטיחות. .

מעניין היה לראות את תגובת היצרן לתשובה שקיבלת באודי בארץ....:idea:

אמנם אודי באמת מעבירה מסר "עיקרי" של עליונות טכנולוגית,אבל להגיד שבטיחות זה לא מסר של אודי ?..

:-D:-D:-D אהבתי

אין מה לעשות על סמל בגריל משלמים כסף, תרצו או לא תרצו, משלמים

שהסמל הוא BMW אין על זה וויכוח, שהסמל הוא מרצדס אין על זה וויכוח שהסמל הוא VW מתחיל על זה וויכוח :)

השוואה שלא במקומה,VW בכלל וגולף בפרט מנסים לפנות אל המיינסטרים.

הגולף,עם כל הכבוד לה,עדיין מתחרה במאזדה 3,הונדה סיוויק,טויוטה קורולה וכו'.

היא לא מתחרה בסידרה 3 או בסידרה C.

מרצדס וב.מ.וו,על שלל הדגמים של שני המותגים,מראש לא פונים למיינסטרים,לכן הוויכוח על התמורה ועל כמה אנשים יהיו מוכנים לשלם על סמל של פולקסוואגן או BMW לא ממש רלוונטי.

עולים דיונים רבים בנוגע לגולף מכמה סיבות:

1.כאמור,מכונית מיינסטרים,מתחרה בפלח שוק הכי פופולרי בארץ.

2.יש לה לא מעט מתחרות ראויות ב-ה-ח-ל-ט בסגמנט שלה.

3.היא לא בהכרח נותנת יחס עלות-תמורה טובים יותר מהמתחרות שלה.

4.בגרסאות הבסיס המתחרות שלה אפילו עוד יותר מעניינות (נכון,כן המתחרות שלה בגרסאות הבסיס פחות מאובזרות אבל יותר זולות גם).

5.כשמכניסים למשוואה את עלויות הגולף בדגמי ה-TFSI התמורה לצרכן הממוצע בכלל יורדת (בלי לזלזל לשנייה במנועים ותיבות ההילוכים המצויינים,מדבר נטו תמורה לשקל עבור הצרכן הממוצע).

אני שוב אחזור, הגולף אחלה מכונית,באמת שאין לי נגדה כלום,אולי יום אחד אפילו אקנה אחת.

אבל...

המתחרות שלה באמת ראויות!

המאזדה 3 מציעה רכב לא רע בכלל כחבילה עם התנהגות מעט יותר מהנה.

ההונדה סיוויק מציעה מרחב פנימי מאוד ייחודי (מי שנסע בסיוויקים החדשות מבין על מה אני מדבר,רכב מאוד מרווח,הן מקדימה והן מאחורה) ואיכות לא רעה.

פורד פוקוס מציעה חבילה איכותית וגם מהנה יחסית לנהיגה.

גם לאירופאיות אחרות יש מה להציע (כן,לצרפתיות שכולם פה כל כך אוהבים,צאו מהסטיגמות,הרכבים שלהם לא רעים בכלל,אז תכנס פעם אחת יותר למוסך,אולי,אז ?...).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בטרנדליין החדשות (2010) אין ר"ד עם מסך מגע אלא ר"ד רגיל (RCD310?).

לפחות כך היה ברכב שהיה אצלי...

בטרנלדיין הידניות שנמכרות באוטודיל אין מסך מגע. גם לי יצא לפגוש בגולף מליסינג של קל אוטו והיה בה רדיו דיסק רגיל כמו שמותקן בג'טה ובפסאט ולא מסך מגע. אולי זה רק לליסינג ולדגמים ידניים?

• תוכן חדש...