Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרשמות: גולף 1.6 - DSG7.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גורל, אני מסכים (חלקית) לגבי האוקטביה והגולף. הגולף מרגישה נעימה יותר.

אבל ראבק - להגיד שהפאסאט עדיפה על הסופרב. אתה באמת מאמין לזה?

זאת העובדה לכך שהסמל מעניין אותך ולא דבר מלבד זה.

נהגתי בסופרב ונהגתי ב-A6. הסופרב לא נופלת משמעותית מהאודי בתחום האיכות (אם בכלל...).

לעומת זאת, האודי נופלת ממנה בתחום מרחב הפנים.

ואגב, בדר"כ הגרמנים משווים אותה ל-A6 (ומתחרותיה) או ל-A5 ספורטבק.

הסופרב החדשה מרגישה טוב משמעותית מהפאסאט הנוכחית - איכותית באותה המידה, מרווחת יותר, מאובזרת יותר ומהווה תמורה טובה משמעותית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אתן את דעתי על הגולף המדוברת,

צ'מפיון פשוט מזלזלת בקונים שלה שהיא בכלל מייבאת גירסה עם המנוע המיושן שהשורשים שלו איי שם 20 שנה אחורה.

גיר מצויין, עושה נפלאות עד כמה שאפשר עם המנוע הנ''ל.

RS, לא נמאס לך לזרוק הערות ש''מצדיקות'' את הרכישה שלך ואת הדרך חשיבה שלך ? (אובססיה לסקודה ?)

שמת לב שהרבה דיונים/הודעות שלך עוסקות בזה ? (גם אם זה בעקיפין)

פורסם

חבל על הויכוח?

אתה מעלה את הנושאים האלה כל פעם מחדש. לא אני. העלתי התרשמות מהרכב (הגולף) ואתה (כהרגלך) מוכרח להסיט את הדיון למקומות אחרים.

וסתם בשביל העניין - את גיל 21 עברתי די מזמן.

וכן. אני זוכר את היסטוריית הרכבים של הורי - אפילו טרום לידתי. זה שאתה סנילי - בעיה שלך. יש אנשים שזוכרים דברים שקרו לפני X שנים - כאילו ארעו אתמול. קורה.

פאפא קרלוס, לא טוב לך - אל תגיב. הכרחתי אותך להכנס ולקרוא את התרשמותי?

אני שלם עם הרכישות והחלטות שלנו, למרות שכרגע ספציפית אני על קו נס ציונה-מוסך-נס ציונה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זה נס רפואי שאדם יכול לזכור דברים שקרו טרם לידתו :D

הסופרב נותנת מקסימום איבזור למחיר , זה כן.

קניה שעל הנייר משתלמת יותר כשמשווים בין רשימות האיבזור, כן.

לומר שהיא יותר טובה מהפאסאט וה A4 ? ממש לא.

אני אישית מעדיף לקנות אאודי(או פאסאט) משומשת על סופרב חדשה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הסופרב החדשה מרגישה טוב משמעותית מהפאסאט הנוכחית - איכותית באותה המידה, מרווחת יותר, מאובזרת יותר ומהווה תמורה טובה משמעותית.

זאת בדיוק הנקודה, היא תמורה טובה יותר לסכום כסף נתון

אבל אם אתה מוכן להשקיע יותר תקבל יותר אבזור ויותר איכות

אוראל, אין מה לעשות מרגע לרגע נראה שהתרנגול שחולה בצפרדעת נפוצה משבש את דעתך

ודעותיך :)

פורסם

אני לא מבין מה נפתח כל פעם מחדש הדיון הזה,הרי זה לא שמישהו פה ישנה את דעתו:

*אייל יאמין (לעולם?) שאין יותר טוב מפולקסוואגן,שזה בסדר גמור,זכותו.

*אוראל יאמין (לעולם?) שאין יותר טוב מסקודה,שזה גם זה בסדר גמור.

מה צריך לטחון את זה שוב ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אגב, "עתיד", כמעט רכשתי אאודי A3 TFSI מודל 2006 והאיכות שלה היתה נחותה מאשר ה GTI, נראיתה מבפנים יותר כמו גולף דור 4 מפואר יותר עם עור ואלקנטרה ככה שזה לא אבסולוטי :) אבל באופן עקרוני אני כן מסכים איתך.

צודק ב-100%.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

קאיה פורטה? נו באמת. מתחרות מבית? זו לא באמת אותה רמה ואני מסכים עם כספר בעניין הזה.

המתחרות מבית נבדלות בעיצוב, באיכות החומרים, ההרכבה והQA שעוברת כל מכונית. תראו כמה פאביות לימונים יש לנו בפורום... (

זה לא בדיוק מה שאמרתי.

עיצוב- עניין של טעם, אני למשל אוהב הרבה יותר את העיצוב של הפאביה על העיצוב של הפולו החדשה ובטח על העיצוב של האיביזה (דגמי 5 דלתות של כל אחת מהן, ב- 3 דלתות האיביזה מנצחת בענק!)

איכות חומרים- לא חושב שיש הרבה הבדל, החלקים סה"כ די דומים וטבעת כרום פה ושם לא ממש עושה הבדל באיכות חומרים.

הרכבה- אלו אותם חלקים, נראה לך שיש באמת הבדל ושבמפעל סקודה החלק מורכב פחות טוב מבמפעל VW?

QA- שוב...אותם חלקים, המנועים זהים ותיבות ההילוכים זהות. אולי אולי אולי יש הבדל ברמת בקרת האיכות בין המותגים וגם פה אני בספק גדול מאוד.

אני חושב שסקודה מבודלת משמעותית מבחינה שיווקית מ-VW ומאודי, סקודה היא מותג עממי וטוב שהוא קיים כי הוא מציע מוצרים מעניינים במחירים שווים לכל נפש...עם 80% מהיתרונות של רכבי קבוצת VAG. סקודה היא מגרש הניסויים של VAG ולאחרונה יצאו להם כמה דברים מדליקים ביותר (רומסטר, יטי).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

*אייל יאמין (לעולם?) שאין יותר טוב מפולקסוואגן,שזה בסדר גמור,זכותו.

אתה מפספס פה נקודה מאוד חשובה, הדיון הזה עושה היסטוריה

אם בעבר תמיד זה היה VW נגד סקודה

הפעם גם אודי משתתפת בדיון, חייבים לשים לב לפרטים.

מה שמגניב פה שאפילו היצרן מכריז בצורה הכי ברורה שסקודה זה המותג העממי שלו, שמכוון לפלח שוק נמוך יותר

זה למעשה VW לשכבות סוציו-אקונומיות נמוכות יותר,

זה לא רע ממש לא, ולעיתים כדי להעלות מכירות מפנקים אותם בתוספות ואבזור אבל מאיפה שלא תבוא לזה

תמיד שאתה יושב בסקודה זה לא VW, הפלסטיקה באיכות קצת פחות, המושבים באיכות קצת פחות, הכל טיפה פחות

יש סיכוי יותר מסביר שזה עדיין איכותי ונעים יותר מרוב היפניות על הכביש, אבל VW זה לא, למעט החלק המכאני, ששם זה טוב שיש סקודה ככה אני יכול לקנות חלקים לאודי שלי בזול :)

פורסם

אני לא חושב שזו גישתו של אוראל.

זה לא בדיוק מה שאמרתי.

איכות חומרים- לא חושב שיש הרבה הבדל, החלקים סה"כ די דומים וטבעת כרום פה ושם לא ממש עושה הבדל באיכות חומרים.

הרכבה- אלו אותם חלקים, נראה לך שיש באמת הבדל ושבמפעל סקודה החלק מורכב פחות טוב מבמפעל VW?

QA- שוב...אותם חלקים, המנועים זהים ותיבות ההילוכים זהות. אולי אולי אולי יש הבדל ברמת בקרת האיכות בין המותגים וגם פה אני בספק גדול מאוד.

החומרים שונים מאוד. בוודאי בלאון מול גולף, שם גם העיצוב שונה משמעותית. באוקטביה יש שימוש בכפתורים ומתגים מגולף דור נוכחי ודור קודם, אבל עדיין רוב הדש בנוי מחומר אחר ומעוצב שונה. התחושה בפנים שונה, וזה כמובן לשיקולך. אני את ה- 1.8T מאוד אהבתי, ובכ"ז הלכתי על הגולף ממספר שיקולים שפורטו בזמנו. בסופו של יום, עוד לא קראתי על בעלים של גולף שזלגו לו מים לתא המטען, או שהיו צריכים לכוון לו את הדלת הקדמית כדי שלא יהיו רעשים (אלה תלונות שעלו ב- NETCAR). אגב, לקח למוסך סקודה הרבה מאוד זמן לסדר זאת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
2) אתה מקבל רכבים חלופיים שהינם רכבי השכרה / תצוגה /נסיעות מבחן / לימונים שחזרו ליבואן ,כלומר רכבים שעברו התעללות כזו או אחרת, ככה שחוות הדעת שאפשר לגבש מנהיגה מרכבים כאלה היא לא הכי אובייקטיבית בעולם.

לא תאמין, אבל גם חוות הדעת ומבחני הדרכים שמתפרסמים בתקשורת נעשים על מכוניות מבחן, שלרוב עוברות התעללות לא קלה. אז מה, זה אומר שלאור העובדה הזאת, אפשר לסגור כבר את כל ענף עיתונות הרכב, מכיון שהמבחנים שנערכים בו אינם אובייקטיביים?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אתה מפספס פה נקודה מאוד חשובה, הדיון הזה עושה היסטוריה

אם בעבר תמיד זה היה VW נגד סקודה

הפעם גם אודי משתתפת בדיון, חייבים לשים לב לפרטים.

אל תתחיל איתי גם אתה,עכשיו גם אודי בתוך הדיון\ויכוח הזה ?...

:wink:

אני לא חושב שזו גישתו של אוראל.

זה הויכוח\דיון הכי עתיק בפורום,אוראל ידוע כמכור לסקודה.

.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא תאמין, אבל גם חוות הדעת ומבחני הדרכים שמתפרסמים בתקשורת נעשים על מכוניות מבחן, שלרוב עוברות התעללות לא קלה. אז מה, זה אומר שלאור העובדה הזאת, אפשר לסגור כבר את כל ענף עיתונות הרכב, מכיון שהמבחנים שנערכים בו אינם אובייקטיביים?

עזוב, אפשר גם להעמיד בסימן שאלה את ביצועי הגולף הזאת כי יש לה רק 700 ק"מ...

ככה זה כשמתעסקים בקטנות ולא רואים את התמונה הכוללת שהיא שמשפחת הגולף נותנת תמורה בינונית לכסף. את המצב הזה לא הפורום יצר אל צ'מפיון בכבודם ובעצמם. הם אלו שמתהדרים בנוצות של מותג פרימיום אבל יחד עם זאת מביאים קומפקטית ברמת גימור בינונית למדי ומתמחרים כך שהתמורה היא בינונית מאוד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

וזה המקום לציין שהדיון הזה נסוב סביב הגולף שנבחנה. מי שמעוניין להוסיף דבר מה רלבנטי - מוזמן.

מי שרוצה להמשיך ולעסוק בחיבתו של פותח השרשור לתוצרת צ'כיה או להעלות טענות לגופו של אדם - יתכבד ויעשה זאת בשרשור אחר.

תודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...