Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני רוצה לעשות ביטוח למערכת באוטו שלי, אז היתקשרתי לסוכנות ביטוח כדי לברר איך מיתבצא תהליך זה והם אמרו לי ככה "צריך לבקשה הערכה של מתקין או בעל מיקצוע בתחום"

כדי להגדיר את שווי המערכת..

איך אני צריך לעשות את זה???

וכמה מתקין יכול לקחת לי על דבר כזה??

למישהוא כאן יש ביטוח על המערכת באוטו??

פורסם

כן , מה שקורה הוא שאתה הולך למתקין מורשה שעושה לך רשימה של כל הרכיבים והערך שלהם כחדשים בכל הרכב.

עם זה אתה הולך לסוכן ביטוח ובוחר מה מתוך זה אתה רוצה לבטח.

עכשיו לרוב ביטוח לרדיודיסק בא בפוליסת הביטוח המקיף שלך בסכום סימלי למדי ( לדוגמא עד 1200-1500 ש"ח עם השתתפות עצמית די גבוהה ( סביבות ה600 ש"ח אבל לא נחשב תביעת ביטוח ).

הביטוח למערכת נעשה בלי שום קשר למקיף והמקובל הוא על סכום שהוא 10% מערך הרכיבים המבוטחים ( אתה לא חייב לבטח הכל , לדוגמא אני רואה את זה די חסר טעם לבטח את הקומפוננט בדלתות מקדימה ... אולי את הטוויטרים ... אבל לא את כל הקומפ'.)

בקשר להערכת מחיר אין לי מושג , מכיוון שאני מסתמך על העובדה שלא הוא התקין את המערכת אני משאר שזה יעלה לך סכום סימלי.

איפה שאני התקנתי הוא רשם את זה בשמחה ובלי בעיה אחרי ההתקנה..

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הם לא אמורים לקחת לך כסף ויותר מזה הוא בדרך כלל גם ישאל אותך כמה אתה רוצה לרשום זה בדיוק דקה בשבילו הוא רק שואל אותך מה יש באוטו וזהו

ככה זה לפחות בקריות

פורסם

מממ מקובל על נייר של העסק עם חותמת רשמית של העסק.

קבלה הוא לא יכול לכתוב לך אם לא קנית אצלו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מממ מקובל על נייר של העסק עם חותמת רשמית של העסק.

קבלה הוא לא יכול לכתוב לך אם לא קנית אצלו.

אוקי תודה על הטיפה אני יקפוץ למתקין !!!

תגיד אחי יש לך ביטוח על המערכת??

• תוכן חדש...