Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות בהגה - רובר R25

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהאטה זה כשאתה לוחץ על הברקסים? אם כן אז יכול להיות שזה מהברקסים.

אם הרעידות מופיעות בלי ללחוץ על הברקס תנסה איזון גלגלים והבעיה אמורה להיפתר.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

מההההה המצב מאור?

כן זה קורה כשאני מאט עם הברקסים.הברקסים הוחלפו כבר פעמיים(דיסקיות וצלחות) ועשיתי גם איזון וכוון פרונט גם נראה לי.

פורסם

קרה לי אותו מקרה בדיוק .

החלפה של צלחות ברקס קדמיות פתרה את הבעיה .

כאשר תוציא את הגלגלים הקדמיים ותעביר אצבע על משטח הדיסק תגלה שהוא לא חלק ויש לו מעין גלים כמו טבעות על פני השטח , תופעה ידועה של שחיקה טבעית , זה מה שגורם לרעידות בבלימה .

פורסם

לאון - יש בעיה גם בהאצה? האם בלחיצה חזקה על הבלם גם ישנה אותה תופעה? זה קורה רק במהירות מסוימת?

לאון - לא לשים חרטה זה טוב :), הבעיה שרוב המוסכניקים שמים פה חרטה.

בכל אופן - אם יש לך בעיה דבר איתי בפון.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

הדבר הזה קורה רק כשאני מואיד מהירות בהדרגה,לא בהאצה ולא בברקס חזק.

ברגע שהמהירות יורדת מתחת ל70 מופיעות הרעידות וזה עובר כשהמהירות יורדת מתחת ל50 בערך.

שמע אלעד,זה מוסכניק שאני עובד איתו כבר הרבה שנים וסומך עליו אז אני מאמין ומקווה שהוא באמת לא דוחף לי חרטה.

• תוכן חדש...