Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככתוב בכותרת, בעקבות התנהגות בלתי הולמת אני נוסע לאוסטריה לארבעה ימים מלאים. (נוחת בשישי בבוקר, ממריא בשני בלילה)

בכוונתי לשכור רכב קטן ובסיסי ליומיים, אך אינני בוחל בשום נסיעה לשום מקום.

אשמח לקבל המלצות לאן כדאי לנסוע, כאשר החזרה כל לילה היא לוינה, אבל אין שום בעיה להרחיק גם 400 ק"מ לכל כיוון (עונש זה עונש).

החזרה כל לילה לוינה היא הכרחית.

אנא עזרו לי להקל במעט על הסבל הצפוי,

תודה,

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אלא אם כן כבר היית בווינה, 4 ימים זה מספיק בקושי לעיר המדהימה הזאת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

1. פעם ראשונה שלי בוינה.

2. לא נכנס למוזיאונים. מספיק סבלתי בילדות. רוצה נופים, הרים, אגמים, יערות, אוויר צח...

3. מתוכננים שני ימים מלאים בוינה + כל הערבים.

4. רבתי עם אישתי והיא שלחה אותי "לחפש את החברים שלי". אני עושה מה שאומרים לי.

5. נוסע לשם עם חבר מהעבודה, במטרה לצאת, לבלות, לקנות מתנות לילדים (2 שיהיו בריאים טפו טפו טפו), לקנות מתנות לנשים (כמו מדבקות JPS לאוטו למבוגרים שבאתר...), ובעיקר לנוח מהשגרה של אבא אני רוצה שוקו, אבא אני לבד, לא רוצה דובי, רוצה את הכלב שהיא מחזיקה, לא רוצה את פלוטו, רוצה דורה, נמאס לי מבגס באני רוצה טום וג'רי, לא רוצה לצחצח שיניים, רוצה את אמא, לא רוצה את אמא, רוצה סומסום במחשב...הבנתם...

בקיצור - לאן?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

אני לא מעריץ גדול של אוסטריה והגוטיקה הווינאית, לכן במצב כזה הייתי קופץ לפחות פעם או פעמיים לסלובקיה (פחות מ-100 ק"מ).

שים לב רק שחברת ההשכרה מאפשרת לך את זה, כי יש כאלו שלא מבטחות את הרכב במדינות מרכז אירופה.

חוץ מזה, כל פארק לאומי או שמורת טבע באוסטריה יתנו לך אוויר צח כאוות נפשך. מומלץ בחום.

פורסם
1.

3. מתוכננים שני ימים מלאים בוינה + כל הערבים.

2 ימים לא יספיקו לך לבקר את כל הערבים בוינה

(כמו מדבקות JPS לאוטו למבוגרים שבאתר...),

JPS זה פאסה. רכוש מדבקות STP :-P

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמה ק"מ מאוסטריה לרינג בגרמניה? סתם לסקרנות.

לפותח השרשור - הלוואי וזוגתי תשלח אותי "לעזאזל" ככה ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

המלצה אישית, תנסה להגיע לגרץ וגמליץ (אחת על יד השניה), מקום מדהים (וגם יש לנו דירה שם).

אני בדרך כלל פעמיים בשנה שם (8 שעות נסיעה באוטו מווינטרטור).

מתי אתה טס?

פורסם

9 ביולי.

לשעבר:

פורסם
2 ימים לא יספיקו לך לבקר את כל הערבים בוינה

:lol:

900 ק"מ.

לעומת זאת, אני גר כ 150 ק"מ מהרינג והפעם היחידה שהייתי שם, הייתי עם C4 פיקאסו מגעילה מההשכרה (ועוד בצבע אדום-בורדו) והרינג עצמו היה סגור (לא שבכלל חשבתי להיכנס עם הC4). מאז הרשיון שלי תקוע איפשהו במשרדי הממשלה של גרמניה (לצרכי תרגום) :-( .

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

זה לא שהרינג זה המסלול היחידי בכל אירופה וכמו שדוסקס כבר פעמים רבות, למי שהוא לא נהג מירוצים מסוקס, מסלול קצר ופשוט יותר יהווה חוויה הרבה יותר מהנה.

פורסם

עזבו אתכם ממסלולי מירוצים, יש לי כל בוקר מפגש עם נהגי מירוצים באיילון, רוצה טיול שקט ורגוע, לעצור בפינות חמד ובעיירות אנטישמיות כמו פעם...

מחפש הרים, שדות, יערות, אגמים, מפלים, כרי דשא עם אוסטריות דקות גזרה ונאות מראה, וכד'.

לשעבר:

פורסם

לפותח השרשור - הלוואי וזוגתי תשלח אותי "לעזאזל" ככה ;)

היא לא התכוונה שאני איישם כך את מילותיה...כעת מאוחר לה מידי... לפעמים צריך לנצל מומנטום שלילי להשגת מטרות חיוביות :lol:

לשעבר:

פורסם

מחפש הרים, שדות, יערות, אגמים, מפלים, כרי דשא עם אוסטריות דקות גזרה ונאות מראה, וכד'.

תעקוב אחרי השלטים שכתוב בהם טירול, אתה כבר תמצא שם את מבוקשך אבל קח בחשבון שבניגוד לפרסומות של מולר, גאוות המקום על הנשים היפות והדשנות שלהם ולא רחמנה ליצלן, דקות גזרה ובעלות מראה כללי חולני.

• תוכן חדש...