Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב ,

לבקיאים שבנינו אני בתחילת שיפוץ ראש מנוע של טיפו 1600 94.

הבעיה היא כזאת הברגים משוחררים הראש מתרומם רוצה לצאת אבל מצד הימני של המנוע כלומר מצד הפולי של הטיימינג משהו תפוס שמה כאילו עוד בורג שלא משוחרר ועברתי על כל הברגים הכל בחוץ שאלה שלי אולי יש פין כל שהוא חולץ כל שהוא.

בפיאט אונו שעשיתי ראש מנוע חצי שעה והוא היה בחוץ :roll: !

ד"א הראש פורק בגלל שהשמן היה בגוון טחינה .

:] תודה לעונים מראש .

פורסם

את הרצועת טיימינג שחררת?

אם השמן בגוון טחינה זה אומר מים בשמן= אטם גמור. במצב כזה, אל תצפה שהראש פשוט יצא. תן כמה דפיקות עדינות באיזורים שבהם אין חיבורים קריטיים.

פורסם

כן אבל אני לא רוצה לגרום נזק בצד אחד צד המצבר הוא משוחרר ממש ס"מ באוויר.

בצד השני צד הפולי לא זז מילימטר ואני לא רוצה לגרום נזק .

פורסם

שלום וערב טוב,אולי זה הפלסטי שמגן על רצועת הטימינג מיבפנים (החלק שמיתחבר לראש ולבלוק עים בירגי 6או8 אני כבר לא זוכר).ותעזר בתמונות שאני שיפצתי אצלי בטמפרה ראש.(אגב ,בוקסה עקומה להידוק ראש כבר יש לך)?. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=249465

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...