Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, יש הבדל גדול בן ה106 הידנית ל106 האוטומטית. הידנית היא אחלה מכונית, את האוטומטית לא הייתי לוקח אפילו בחינם :lol:

אני לא מצליח להבין איך אתה קופץ מדבר לדבר. רגע אחד אני קורא הודעה בה אתה מסביר לי שאתה מרבה בטיולים משפחתיים, רגע אחר כך אתה שוקל רכישה של מכונית קטנה כמו ה106?

אני מחפש רכב עם כמה שיותר יתרונות ופחות חסרונות.

זה שאני מרבה בטיולים מידי שבת (אולי לא כל שבת, אולי כל שבתיים) לא אומר שאני לא אוכל להכניס 5 אנשים לתוך הפיג'ו 106, אתה מסכים איתי?

אבל שוב, דיברתי הרגע עם אמי והיא מתנגדת שאני ארכוש את הפיג'ו, היא אומרת שאני קונה כאן עגלה ולא מכונית.

פורסם

לי יש סוזוקי בלנו ידנית 98

יתרונות :

מאוד אמין

חסכוני- 1:13 משולב עם מזגן

די חזק 96 כ"ס -רכב קל יחסית

מאובזר -חלונות-הגה כח -נעילה -מראות-כיוון אורות-

גדול יחסית -5 אנשים יושבים בלי בעיה

זול לאחזקה - לדוגמא החלפת טיימינג +משאבת מים +כל הרצועות+מותחן +מחזיר שמן+מים ירוקים=1000 ש"ח

יש עוד הרבה אבל זה מספיק

חסרונות :

כולם יקפצו אם לא ארשום - לא בטיחותי

לא יפה במיוחד מאחור

יש כאלה שלא מרגישים קשר בין ההגה לכביש - אני כן מרגיש ( יש לי רשיון נהיגה מעל 10 שנים 04 כולל קורס נהיגה מתקדם).

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
לי יש סוזוקי בלנו ידנית 98

יתרונות :

מאוד אמין

חסכוני- 1:13 משולב עם מזגן

די חזק 96 כ"ס -רכב קל יחסית

מאובזר -חלונות-הגה כח -נעילה -מראות-כיוון אורות-

גדול יחסית -5 אנשים יושבים בלי בעיה

זול לאחזקה - לדוגמא החלפת טיימינג +משאבת מים +כל הרצועות+מותחן +מחזיר שמן+מים ירוקים=1000 ש"ח

יש עוד הרבה אבל זה מספיק

חסרונות :

כולם יקפצו אם לא ארשום - לא בטיחותי

לא יפה במיוחד מאחור

יש כאלה שלא מרגישים קשר בין ההגה לכביש - אני כן מרגיש ( יש לי רשיון נהיגה מעל 10 שנים 04 כולל קורס נהיגה מתקדם).

כמה אתה משלם בערך על ביטוח אם אפשר לשאול? טסט?

פורסם

חובה בערך - 1550

טסט בערך 930

עשיתי גם מקיף בגלל אישתי שנה שעברה (נהגת חדשה ) 2000ש"ח

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

נשמע חביב ביותר, אני אנסה לאגור כסף למאזדה 323 אם לא נצליח, כנראה שנלך על האופציה הזאת.

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

אני לא מבין על איזה בסיס אנשים טוענים שהמיצובישי קולט\סופר לנסר אוכלות דלק. אם תקנה את הגירסה האוטומטית היא תאכל לך דלק בדיוק כמו יתר המשפחתיות כגון טויוטה קורולה, מאזדה 323 וכו'. משהו כמו אחד ל9 - 10. יש לה בעיה בגיר האוטומט שנוטה לשבוק חיים מוקדם מהצפוי בגלל שאין לו את הקולר גיר, אבל לרוב הרכבים כבר התקינו את הקולר הזה.

ברשותי מיצובישי קולט, וזאת השנייה שלי, שתיהן היו בעלות גיר רגיל ועשו לי צריכת דלק מעל 1 ל14, ככה שאפשר להגדיר אותן בסקאלה בצד של החסכוניות. אם תצליח למצוא אחת כזאת שמורה וזה אכן אפשרי למרות מה שאנשים אומרים פה, זאת תהיה קנייה מוצלחת ביותר.

פורסם

אבל שוב, דיברתי הרגע עם אמי והיא מתנגדת שאני ארכוש את הפיג'ו, היא אומרת שאני קונה כאן עגלה ולא מכונית.

באת להתייעץ בפורום רכב, אז למה אתה מקשיב לאימא? אם היא מבינה, תתיעץ איתה.

אני גם הייתי מכוון לפונטו ידנית, רכב אמין אם שמרו עליו כמו שצריך, זול לאחזקה (חלקים) ודי חסכוני. בנוסף הן נמכרות די בזול.

כל יפנית שלא תמצא בסכום נתון תהיה ישנה יותר מאירופאית מקבילה. זה לא מחזק את צפי האמינות שלה. בנוסף סיכוי טוב מאוד שהאירופאית תזלול פחות דלק.

יונדאי זו גם אופציה לא רעה סה"כ, יחסית אמינות ולא יקרות מדי לתחזוקה. אבל חשוב מאוד למצוא אחת שמורה.

בסכומים האלה הכי מומלץ לרכוש את הרכב הכי שמור שתמצא, פחות קריטי החברה או ארץ המוצא.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...