Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לחברי הפורום,

בקשה קצת חריגה לאור כל הבקשות להמלצות על מחשבים ניידים שמסתובבות פה בפורום, הפעם אחרוג מהמנהג ואבקש המלצה למחשב נייח.

קמתי בבוקר והתקשרתי לטכנאי המחשבים הקרוב והוא מסר לי שלאחר שבוע שהמחשב אצלו הלך הדיסק הקשיח, אז כפרה על המידע שבפנים ננצל את ההזדמנות ונשתדרג.

אני מבקש המלצה רק לבוקסת המחשב עצמה (מסך כבר יש)

אני לא כל כך מבין בנושא ולכן אני אציין את בקשתי.

המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש באופיס אך לעיתים אני גם משתמש במשחקי רשת שהם ברמה גבוהה יחסית ומצריכים נתונים גבוהים (WOW,LINEAGE 2) ודומיהם...

התקציב הוא בין 2500-3000 ש"ח למרות שנראה לי שקצת הגזמתי פה... (ייתכן ולא, שוב אני לא מבין כל כך)

אני מעדיף לשמוע את דעותיכם האמינות מאשר לקפוץ לאייבורי/KSP/או כל "חבר" אחר שעם התקציב הנ"ל יינצל עד תום ולא ייתן לי את הדברים הנחוצים לי בדיוק.

אשמח אם מישהו יציין לי מפרט טוב שאוכל להשתמש בו.

שבת שלום לכולם

Confidence In Motion

פורסם

אתה יכול להעזר באתר HWZONE. יש מפרטים מומלצים לפי תקציב וייעוד. כדי לקבל מפרט יותר ספציפי לצרכיך אתה יכול לשאול בפורום. אני נעזרתי באתר ובחבר'ה שם לפני שנתיים ומאד עזרו לי, היום אני כבר לא מעודכן אז לא אוכל לעזור כל כך.

http://hwzone.co.il/specslist/index.php

פורסם

תודה לגבי ההמלצה לHWZONE, אשתמש בה.

אוראל, עם איך שאתה מכיר אותי...

אתה אמור לדעת שכל שידוע לי הוא שאינטל זאת חברה גדולה שנראה לי פיטרה עובדים בשנה האחרונה, על AMD לא שמעתי... ולכן אני לא יודע מה זה כל דבר... (פרט לעידכוני חדשות):wink:

לצערי אני הולך כעיוור באור יום

Confidence In Motion

• תוכן חדש...