Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שחור זו בעיה?

rpz79
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בבעלותי רכב שחור, החום הוא ממש גבוה לעומת רכבים בצבע בהיר יותר.

כל טיפת אבק קטנה רואים וזה מציק בעין

משום מה יונים אוהבות לחרבן על רכב שחור, אין לי מושג עם זה רק הרכב שלי אבל שהיה לי רכב אפור בחיים יונה לא חירבה עליו והיום עם רכב שחור באותו מקום חנייה כל יונה שנייה מחרבנת עליו.

פורסם

מה שבטוח, מומלץ להמנע מריפודי עור שחורים :evil:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

משום מה יונים אוהבות לחרבן על רכב שחור, אין לי מושג עם זה רק הרכב שלי אבל שהיה לי רכב אפור בחיים יונה לא חירבה עליו והיום עם רכב שחור באותו מקום חנייה כל יונה שנייה מחרבנת עליו.

כן, כי זה נראה כמו "בול קליעה" מלמעלה :shock:

ואין כזה דבר שרכב לבן מתלכלך פחות מרכב שחור, כמו שאמרו פה, הלכלוך הוא עיוור צבעים. פשוט על רקע כהה זה בולט יותר, זה הכל.

יואב :arrow:

פורסם

אין על התחושה אחרי שמסתכלים על הרכב השחור אחרי שטיפה ידנית טובה!

זה שווה את כל הטרחה של אחזקת רכב שחור.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם
כן, כי זה נראה כמו "בול קליעה" מלמעלה :shock:

ואין כזה דבר שרכב לבן מתלכלך פחות מרכב שחור, כמו שאמרו פה, הלכלוך הוא עיוור צבעים. פשוט על רקע כהה זה בולט יותר, זה הכל.

ברור שזו הכוונה,הם מתלכלים אותו דבר פשוט על שחור זה יותר בולט ומציק לעין.

פורסם

מה הבעיה לקנות כיסוי לרכב בשביל למנוע חירבונים של יונה ?

פורסם
הטמפ' ברכב שחור לא שונה מאשר ברכב לבן.

אתם טועים.

הפח עצמו כלפי חוץ אולי יהיה חם יותר.

בפנים הרכב הטמפ' נגרמת מאפקט החממה של הזגוגיות. השפעת צבע הפח על הטמפ' בתוך הרכב היא זניחה.

הטמפ' בקיץ, בתוך רכב שעמד מספר שעות בשמש, מגיעה בקרוב ל-70 מעלות צלזיוס. גם אם הרכב שחור, וגם אם הוא לבן.

חפשו בפורום.

אכן...

אני הייתי 6 שנים עם רכבים שחורים, הפסקה של 3 שנים לצבע שמפניה ובשנה האחרונה - שוב שחור.

שחור זה אלגנטי ויפה - כשהוא נקי

אין בעיית דהייה ואפשר פעם בשנתיים לעשות פוליש וקס (מומלץ בכל צבע).

אם זה לא שברולט אביאו - המזגנים של היום טובים בהרבה מבעבר.

החיסרון היחידי שאני רוהא לשחור זה שצריך לשמור עליו נקי כל הזמן

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
מה שבטוח, מומלץ להמנע מריפודי עור שחורים :evil:

מריפודי עור בכלל, בעצם. אני מזיע רק מלחשוב על זה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם אני לא טועה במכסחי המיתוסים היה פעם ניסוי שהעמידו 2 רכבים בשמש, לאחר כמה שעות חזרו וההפרש היה של טמפרטורה 1 בלבד.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

לי יש רכב שחור וגם ידע ונסיון מקצועי במחקר על טמפ' פנים הרכב.

טמפ' פנים הרכב לא מושפעת כמעט מצבעו אלא מהצבע של המשטחים בתוך הרכב (דשבורד, מדף אחורי וכו'). רכב עם משטחים שחורים יתחמם יותר מרכב עם משטחים בהירים אבל גם זה רק ברמת עניין מקצועית מדעית, תכלס בשטח אין הבדל בהרגשה.

השחור הוא צבע נאחס, רואים כל לכלוך וכל שריטה זה ברור אבל אפילו ברמה של שטיפת הרכב, אם אתה לא מנגב באופן מוחלט את הטיפות שיורדות אחרי השטיפה (מראות, בגאג', ידיות דלתות וכו') או שוטף את הרכב כשטיפה חם בחוץ ויש אדוי של המים לפני שהספקת לנגב אז הוא נראה מלוכלך כבר מיד אחרי השטיפה. בקיצור אם לא בא לך להיות עבד של הרכב (או שלא אכפת לך שיראה מלוכלך) אני מציע לך לעזוב את העניין.

דווקא עם ריפודי עור שחורים אני לא מרגיש את הבעיה גם עם מכנס קצר בקיץ אבל יכול להיות שזה בגלל ששלי עור מחורר.

פורסם

ברשותי שברולט קרוז שחורה

ואכן הדבר היחיד והמפריע בצבע השחור הוא הלכלוך ש 5 דק' אחרי השטיפה של האוטו יש כבר לכלוך, ומה שיותר מפריע זה השריטות ''אנשים טובים'' כבר דאגו לעבור לי על האוטו מכל מיני כיוונים וזה באמת מפריע כי זה ממש ממש בולט..

ולאותו משתמש שאמר שמשום מה יונים אוהבות לחרבן על צבע שחור. יש לך טעות גדולה, לפני זה הייתה לי מאזדה 3 אפורה הייתי קורא לה השירותים של היונים לא להאמין מה שהלך על האוטו הזה כל יום. מאז האוטו השחור זה נפסק כמעט לחלוטין חוץ מחרבון קטן פה ושם.

פורסם

דווקא עם ריפודי עור שחורים אני לא מרגיש את הבעיה גם עם מכנס קצר בקיץ אבל יכול להיות שזה בגלל ששלי עור מחורר.

שמתי לב כבר מזמן לתופעה מעניינת בריפודי עור.

כאשר הם חדשים, רכים וגמישים הם לא כ"כ מתחממים גם אם הם שחורים וגם אם הטמפ ברכב היא 80 מעלות.

מצד שני, ברגע שהם מתיישנים, מאבדים גמישות ונהפכים לקשיחים יותר, אשכרה אפשר לקבל מהם כוויה (מנסיון אישי).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

השרשור הזה כמעט גרם לי לא לקנות רכב שחור, אבל בסוף לא ויתרתי.

יש לי את הרכב כבר שלושה שבועות, הוא לא נשטף אפילו פעם אחת והוא מבריק כמו ביום שיצא מהיבואן.

איך זה?

פעם בשבוע כמה דקות של ניגוב אבק "על יבש" עם מטלית כמו בתמונה (אפשר גם להאציל סמכויות, אל תגלו למועצה לשלום הילד :lol: ).

צריך רק לציין שהרכב בדרך כלל בחניון מקורה והוא טרם נתקל בגשם.

Roy Cleaning Car 1.jpg

פורסם

שחור...

1) חסרונות: פתיחות דלתות ושריטות קטנות, כאלה שלא בא לצבוע אותן - בולטות מאוד.

2) יתרונות: לא נראים הבדלי צבע לאחר תיקוני הפחחות.

לבן....

1) חסרונות: כמעט לא ניתן לבצע תיקוי פח ללא הבדלי צבע.

2) הפצעים מפתיחות הדלתות אינן בולטות.

• תוכן חדש...