Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אז כצפוי נפטרה הבוקר בשלווה משאבת הזרקה של האסטרה שלי.

היא הלכה בשקט, בלי יותר מדי עשן ורעש, חיה חיים יפים ועשתה בדיוק 199534 ק"מ.

לאחר הודעת הספד זו, אני מבקש לא להספיד את הכיס שלי ואת המשאבה :)

לעניין:

מבקש המלצה למוסך, שיוכל לבצע לי את העבודה הכי טובה ולהחזיר את הסד על כנו, החלפת משאבה או שיפוץ (מה עדיף)

וכמה זמן עבודה כזו צריכה לקחת.

תודה ושבת שלום!

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

Kiki666

אולי זה לא יענה על שאלתך , אך כבעלים של אסטרה אני חייב לדעת ...

האם המשאבה הראתה סימנים כולשהם המרמזים על כך שהיא עומדת לסיים את חייה ?

פורסם

באופל אסטרה דיזל, משאבת ההזרקה הנה אלקטרונית מתוצרת "בוש" ומכוני הדיזל הרגילים אינם יכולים לשפצה.

צריך לבדוק את מחיר משאבת הזרקה חדשה ואם ניתן להשיג משאבה משופצת ממפעלי "בוש" בחו"ל.

בברכה - רפי לין

פורסם

אנשים! קבלו ביטול!

אחרי חפירה ממושכת במעיים של הרכב גיליתי צינוריות אינג'קטורים פגומים וסדוקים... אוויר נכנס למערכת והרכב הפסיק להניע...

סידרתי את זה, והרכב עובד.

:shock:

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
אנשים! קבלו ביטול!

אחרי חפירה ממושכת במעיים של הרכב גיליתי צינוריות אינג'קטורים פגומים וסדוקים... אוויר נכנס למערכת והרכב הפסיק להניע...

סידרתי את זה, והרכב עובד.

:shock:

בכל מקרה יש לך מומחה הממוקם בקיבוץ בארי.

כדאי לך לשמור איתו על קשר.

• תוכן חדש...