Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפורד פיאסטה 00' ידנית. כשהלכתי להעביר את הרכב טסט הגעתי לעמדת זיהום האויר. בהתחלה לפי מה שהצלחתי עוד להבין הכל היה בסדר הבוחן סגר לי את המכסה מנוע ואז התחלפה התוצאה במסך ל"נכשל" במקום "עבר". הוא חזר והרים לי שוב את המכסה מנוע וביקש ממני להגביה את הטורים ל2.5-3. (בשביל המנוע 1300 שלי 3 זה הרבה). שאלתי אותו אם ככה זה בסדר והוא אמר לי להמשיך להחזיק בדיוק ככה. עד שזה כתב "עבר" והוא אמר לי להפסיק וסגר את המכסה מנוע. שאלתי אותו אם הוא עשה את זה כדי לעזור לי לעבור והוא אמר לי שכן. רציתי לשאול מה בדיוק נעשה כאן? ואם הרכב שלי מזהם אולי יש בעיה בממיר שתגרום גם לצריכת דלק גבוה יותר ככה שאולי שווה לפתור את הבעיה?

אם נכשלתי על בלמי שירות אחוריים. והוחלפו לא מזמן משאבות אופן אחוריות ובוצע ניקוי, מה כבר יכולה להיות הסיבה? אולי לא בלמתי חזק מספיק? יצא בצד אחד 90 ובצד השני 140 אם אני לא טועה. זו סטיה די גדולה.

תודה

פורסם

הוא לא עזר לך הוא נתן לרכב להגיע למצב של עבודה בזמן שאתה לחצת על דוושת הגז ובזמן עבודה הרכב שלך לא מזהם זאת אומרת בזמן נסיעה , שמן מנוע לא איכותי , חיישן חמצן תקול , יגרמו לכישלון בבדיקת גזים. 

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

בנושא הבלמים - אם המערכת תקינה והרפידות במצב טוב זה רק עניין של כיוון.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם
בשביל המנוע 1300 שלי 3 זה הרבה

ממש לא, אתה רוצה להגיד לי שאתה לא מגיע ל3k סל"ד??

האוטו שלך יכול להגיע ל5k בלי שום בעייה, אפילו יותר.

למשל בעליה ארוכה או עקיפה כדאי לך מאוד להגיע לסלד גבוה אם אתה רוצה לנסוע מהר.

אחרכך אנשים חושבים שבגלל שזה רק 1300 אז האוטו לא זז.. מעניין מאוד למה..

לא סתם יש חלק אדום בלוח שעונים, אם מעל 3 היה מסוכן אז האדום היה ב3.

גם דרך אגב צורת הנסיעה הזאת של להגיע עד ל2500 סלד ואז להעלות הילוך רק לוקחת יותר דלק מנסיעה נורמלית כי עד שאתה מגיע להילוך הבא אתה כבר בסל"ד נמוך מדיי שגורם למנוע להתאמץ יותר ולצרוך יותר דלק. אתה לא חוסך פה בשום דבר וסתם נוסע לאט בלי שום סיבה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

בוקר טוב

בענין הבלמים , אם הבלמים מכוונים נכון וניקזו אויר היטב משתי המשאבות אחרי ההחלפה, יש מצב שלמרות שהבלמים נראים טובים עם הרבה בשר, יהיה צורך להחליף גם אותם בגלל שינוי בטיב החומר שגורם לירידה ביעילות הבלימה.

לכן צד אחד בולם פחות טוב מהצד השני.

חג שמח

• תוכן חדש...