Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס 320 משנת 2000 עם מנוע 1600 - מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את המודעה המצורפת, ורציתי לדעת דבר אחד:

1. סוחבת?

2. זה דגם מיוחד לישראל?

3. מרצדס לא מייצרת מנועי 1600 - של מי המנוע?

4. זה ברשיון?

scan.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

להורים שלי היה הדבר הכי קרוב שאני יכול לחשוב עליו, E200 שנת 99 (מנוע 2000).

היא בהחלט היתה עוף נדיר, ולא היא לא סוחבת(הם גרים בחיפה).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לקח לי כמה שניות להבין מה הקשר של דעתנו על רכב מסוים לבין אוף-טופיק עד שקראתי שוב את הכותרת.

בהחלט דגם מיוחד לישראל. :wink:

פורסם
הדגמים של מרצדס, כמו של BMW ולקסוס למשל, תואמים לנפח

בעיקרון זאת השאיפה של יצרנים, אבל עבור דגמים מסויימים זה לא מדוייק. לדוגמא: BMW, היה דגם 745 עם מנוע 3.2/3.4 טורבו, לקסוס LS600H עם מנוע 5 ליטר, מרצדס E200 CDI בעל מנוע 2.1, מרצדס 280SE עם מנוע 3.5, 300 SEL עם מנוע 6.3.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בוקר טוב, וחג (שני) שמח.

לכל מי שענה ברצינות וניסה להבין את כוונת המשורר...בגלל שהמודעה הזו הצחיקה אותי היא נכנסה לאוף-טופיק. לא באמת משנה מה עומד מאחורי המודעה.

למי שהיה בהכרה מלאה בתחילת שנות ה 80, היו כאן מוטציות מוטוריות מוזרות, שנבנו במיוחד להתאים למדיניות המיסוי הישראלית. כך יכולנו ליהנות מאופל אסקונה 1300, אאודי 80 1300 אוטומטית..., פולקסוואגן פאסאט 1300...וכד'.

היו כאן פעם קטעים...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קטעים קטעים ,תנסה לנהוג אתה בפורד קורטינה אוטומטית עם מנוע 1300 , רוכבי אופניים היו עוקפים אותי בהליכה:shock:

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...