Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיוות בדופן צמיג של קומהו

Simply Nuts
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לפני חודש החלפתי זוג צמיגים באוטודיפו.

נעזוב רגע את העובדה שבגלל שהמידה שלי נדירה (13\70\185) ביקשו ממני לשלם מראש והם יזמינו זוג (שאני לא אתחרט והם ישארו עם צמיגים שהם לא יכולים למכור :? ), הובטח לי זוג מסוף תאריך ייצור 09 וקוד מהירות H, בפועל הגיעו 2 צמיגים מתאריכים שונים אחד סוף 07 והשני אמצע 08, קוד מהירות T.

לאור המחיר הזול (216 שקל לצמיג) והעובדה שהאוטו בשימוש יום יומי והצמיגים יוחלפו תוך שנתיים שלוש לא היה לי כח להתווכח איתם, פשוט להפנים את העובדה שאני לא חוזר לשם שוב.

היום הלכתי לבדוק אויר וגיליתי משהו שלא שמתי לב אליו קודם, יש עיוות באחד הצמיגים.

השאלה שלי, האם יש לי סיבה לחזור לשם ולדרוש שהצמיג הזה יוחלף או שזה פרט שולי שלא פוגם ביעילות הצמיג?

IMG_2220a.jpg

IMG_2221a.jpg

IMG_2222a.jpg

IMG_2223a.jpg

IMG_2224a.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא נראה כפגם, מודבר בתופעה הנובעת ממבנה שכבות הגומי בצמיג וניתן למצוא אותה במגוון של מותגי צמיגים.

כדי להיות בטוח חזור לתיקרייה לבדיקה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...