Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם !

יש לי שאלה :

הרכב הוא רנו מגאן 2002 במרכב האצ'בק 5 דלתות .

אולי למישהו יש רעיון איך אפשר לאטום את המדף האחורי ? אני אסביר :

היו לי פעם 2 רמקולים 6/9 במדף האחורי שעדיין נמצאים שם פשוט קניתי מערכת עם סאב והכל אז אין לי צורך שהם יהיו מחוברים.

הייתי רוצה להעיף אותם ואיכשהו לאטום את החורים שיישארו ולשים איזשהו בד על כל המדף שיראה אחיד ויפה .

יש למישהו רעיון ?

ודרך אגב לא נראה לי שאפשר למצוא בפירוקיות מדף אחורי ללא חורים , אני חושב שכל הרכבים הגיעו עם רמקולים (אולי לא 6/9 אבל עגולים ).

תודה רבה לכולם !

יום טוב

אלעד

פורסם
בוודאי שאני יכסה בבד איכותי כלשהו אבל אני רוצה להוציא את הרמקולים בלי שיהיו חורים.

לא מסובך בכלל, תקשיב, כל שעלייך לעשות זה לקנות דיקט אבל לא מהסוג הדקיק קצת יותר עבים דיקט 4 יהיה טוב פה,

אתה חותך עיגולים דומים אבל בכמה מ"מ גדולים יותר אתה יכו ללהדביק את זה עם דבק מגע, אחרי שכל העסק התייבש תרפד באיזשהו בד שחור, אפור כל העולה על דעתך.

אה! ושאני לא ישכח, אתה מדביק מהחלק התחתון החלק שבתוך הבגז' ואם אתה רוצה שלא ישאר אפילו סימן שהיה שם רמקול, תחתוך מאותו דיקט לפי מידות את צורת האליפסה ותדביק בחלק שבו היה הרמקול פעם.

לפני כחצי שנה עשינו אותו דבר בפז'ו של חבר, ועד היום הכל נשאר דבוק גם לאחר שהסאב התעלל בדיקט ובדבק מגע חצי שנה, שום דבר לא מתקלף.

בהצלחה, אם תבחר לעשות את זה, תתכונן, זה אויל נשמע פשוט אבל זה לא כזה פשוט.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...