Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי הפורום היקרים שלום וחג שמח!

לפני כחצי שנה רכשתי אייפוד טאצ' דור שלישי 32GB.

כשקיבלתי אותו חיברתי אותו למחשב והתחלתי לפרוץ אותו בשביל שיהיו לי יותר אופציות עבודה איתו.

המכשיר הזה פשוט ברמה! יש לו הכל! משחקים תוכנות עזרים כל מיני שטויות ובנוסף גם הצגת סרטים מצויינת ומוזיקה.

כשעברתי על כל ההגדרות שלו שמתי לב שיש לו בלוטות'. עכשיו אין לי מושג למה הבלוטות' הזה משמש,הבנתי מכמה חברים שגם מכשיר כזה בבעלותם שהבלוטות' זה לאוזניות.

השאלה שלי היא אם ישנה איזושהי תוכנה (App) שבעזרתה אני אוכל לשלוח קבצים מהאייפוד לפלאפון ולא למכשיר אייפוד\אייפון אחר.

יש לציין שחיפשתי כבר תוכנות דומות,יש ברשותי 2 תוכנות שבעזרתן אני יכול לשלוח תמונות וסרטונים לאייפוד או לאייפון אחר אבל לא לפלאפון רגיל.

כבר ניסיתי לברר את הנושא בגוגל אבל בשום מקום אני לא מצליח למצוא תשובה לשאלה שלי.

תודה,

אבירן.

פורסם

גדול אתה אסף!

כרגע בדיוק סיימתי להוריד,כבר בודק את התוכנה ומעדכן אותך במסנג'ר.

אבירן.

• תוכן חדש...