Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התנעתי את האוטו וכל האוטו רועד פתחתי מכסה מנוע ואני רואה שהמנוע פשוט נע מצד לצד.:oops:.

האם מישהו יכול לומר לי מה הבעיה? האם לצורך תיקונה יש ללכת למוסך מורשה?

בנוסף אשמח להמלצה על מוסך שאינו מורשה (בגלל המחיר) שמכיר היטיב את הפיג'ו באיזור השרון (לפי הסדר הזה: ראש העין, כפר סבא, פתח תקוה, הוד השרון).

אני צריך את הרכב לחג אהיה אסיר תודה בקבלת תשובה מחכימה ומועילה.

פורסם

יש מצב שאחת התושבות מנוע או יותר "אכולה" \ "גמורה"

תבדוק כשהמנוע כבוי [וקר]

לנסות לדחוף את המנוע מצד לצד , אם הוא זז הרבה ובחופשיות כנראה זאת בעיה של התושבות [יש אחת בכל צד ולפחות אחת מתחת למנוע]

תפקידן הוא לשמור שהמנוע יהיה מחובר לגוף המכונית בלי לקבל מכות וזעזועים [זאת הסיבה שהן עשויות מגומי]

בבקשה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

כנראה אחד המצתים שלך לא עובד וכתוצאה מכך אחת הבוכנות לא מתפקת מה שפוגע באיזון. תפנה לכל מוסך קרוב ותבקש שיריצו בדיקה על הפלגים ואם צריך שיחליפו לך זה עניין של גרושים.

פורסם

לא מדובר בבעייה של הצתה שגורמת לזיוף בעבודת המנוע אז אין מדובר בפלגים בוכנות ושאר הירקות! ככל הניראה תושבת מנוע. אפנה אותך בפרטי למוסך מצוין לפי המיקום שלך ומאוד זול.

:)
פורסם

ערב טוב,

כפי שכתבתי הבעיה בממיר הקטליטי, אני מבין שאם אלך למוסך מורשה הם "ישחטו" אותי במחיר...

אילו מוסכים יש באיזור השרון (ראש העין, פתח תקוה, כפר סבא, הוד השרון) שמבינים בפיג'ו ויכולים לתת לי חלופות במחיר סביר?

תודה

פורסם

הממיר אצלך ברכב לא יכול ליגרום לרעידות של המנוע

כל מה שירשמו לך כעת הוא בגדר ניחושים.

עם המנוע רועד בסרק באופן קבוע ישנה בעיה אחרת.(מזרק,קוייל,פלגים)

ואת הפיתרון כל מוסך עם מחשב איבחון וידע ברכבים אלו

יפתור לך את הבעיה

בברכה ניצן

www.shaft.co.il

פורסם

הייתה לי תקלה דומה באופו חד-פעמי בסיטרואן C5 מנוע 2000

רעידות חזקות ,מנוע לא סוחב מעבר ל-70 קמ"ש

ריח חזק של ביצים סרוחות (ממיר קטליטי).

נרשמה הערת "ממיר קטליטי"

כמו שרשמתי התקלה הייתה באופן חד פעמי

ולא חזרה שוב.

אבל בבדיקה במוסך העלו מספר השערות

כמו תקלה בקויל או מרים שסתום תקול.

כמה ק"מ עבר הרכב שלך ?

תמיד כדאי לעשות בדיקת מחשב במוסך.

בהצלחה

פורסם

אני הייתי מנסה קודם כל K44 ולאחר סיום מיכל הדלק החלפת שמן מנוע ל 5/40 ופילטר שמן

רוב הסיכויים שהרעידות יפסקו

אם לא יעזור - לנקות בית מצערת עם ספריי קרבורטורים

ואם גם זה לא יעזור - לך למוסך

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

לילה טוב ותודה לכל המגיבים.

ביליתי היום במוסך.

מסתבר שאכן היתה בעיה בממיר הקטליטי ושהיא נגרמה עקב ליקוי באחד החיישנים של המחשב (כוהל או משהו כזה...), שגרם לויסות לא תקין של הזרמת הדלק. עלות שולית של 2000 ש"ח....

חג כשר ושמח

• תוכן חדש...