Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,יש לי רכב גולף מודל 2003 מנוע 2000 ג'נריישן עם כל התוספות,הרכב נמצא אצלי פחות משנה,הרכב יקר מאוד לאחזקה מבחינת הדלק,לא כפי שציפיתי,במקביל,אני נרשם ללימודים באוקטובר במכללה מאוד יקרה וחייב את הכסף כדי להירשם,השאלה שלי אם משתלם לי למכור את הגולף שלי ולקנות בוא נגיד גולף 2001 מנוע 1600 אוטומט השאלה איך היא תהיה לי מבחינת דלק אם יש הבדלים ניכרים בין מנוע 2000 סמ"ק למנוע 1600 סמ"ק,כי עצם המכירה תעזור לי להירשם למכללה זה הבדלים של בערך 15 או 20 אלף שקל הבדל,חשבתי במקביל על אודי A3 מנוע 1600 מישהו מכיר את הרכב?מבחינת אחזקה ודלק?

אשמח לשמוע פרטים,אני מבין שיש פה אנשים מאוד רציניים,

תודה.

C!V!C

פורסם

אינני חושב שאאודי A3 תהיה חסכונית יותר בהוצאות התחזוקה (למעט אולי קצת בדלק). ממש לא.

אני במקומך, הייתי הולך על רכב יותר צנוע ויותר חסכוני בדלק (אנא פרט מה התקציב שאתה מעמיד לקניית הרכב החדש,

לאחר המכירה, בהנחה והחלטת למכור).

גולף 1600 תהייה יותר חסכונית (במעט) בדלק, אולם קח בחשבון, שהשנתון יותר מוקדם (אתה יורד ממודל 2003, לשנת ייצור 2001) - רכב יותר מיושן - צפוי להוצאות יותר גדולות (לא תמיד, אבל על-פי-רוב) באחזקתו. כ"כ לא הבאת בחשבון

גם יישור קו לרכב שתקנה (אין רכבים מושלמים), שזה מקור להוצאה נוספת, ולא תמיד צפויה.

לדעתי, עדיף "לרדת" לרכב יותר צנוע עד סיום הלימודים (רכב כלבבך תוכל לקנות גם בעתיד. לימודים - עדיף ללמוד כשצעירים. כך אני רואה את הדברים).

alfa 156 2.5.

פורסם

היי,

יש לי ג'נריישן 2001 ידנית.

תריץ חיפוש תחת השם שלי, פרסם לפני כחודש סיכום שנה עם הרכב, תמצא שם את כל העלויות ותוכל להשוות ולהחליט אם כדאי או לא.

פורסם

לא תחסוך בהוצאת עם גולף 1.6 או אודי. לא בטוח שתמצא רכב שלא דורש השקעה מיידית של X שקלים.

בסופו של דברתישא בלי רכב ובלי כסף כאשר אני מבין שכסף זהו פאקטור חשוב בשבילך.

המלצתי (בתור סטודנט שהיה לו גולף עד לא מזמן) היא לקנות רכב יותר קטן ויותר זול לאחזקה. כשתיסיים ללמוד או כשתעבוד כסטודנט ותקבל מספיק תוכל לקנות רכב שתרצה היום תסתפק במועט.

פורסם

בהנחה שאתה לא טוחן מרחקים, החיסכון בהוצאות דלק לא יהיה משמעותי.

נראה לי שאנשים אינם ממש מודעים לפערים - בהנחה שאתה נוסע 10K ק"מ בשנה, החיסכון בין צריכה של 1/10 לבין צריכה של 1/12.5 הוא כ-100 ש"ח בחודש בלבד (על בסיס של 6.5 ש"ח לליטר דלק). זה לא משמעותי ובטח לא מצדיק החלפת רכב.

• תוכן חדש...