Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכום. ברשותי VR6 TURBO , מנוע עם בוכנות JE וברגי ראש. עד היום השתמשתי השמן 5W40 של AGIP. שמן נחמד מאוד, האם יש שמן שיותר מומלץ למנוע הזה? ורציתי לדעת האם AGIP 10W60 יהיה טוב למנוע?

פורסם

אם מדובר על HTS 5W/40 הוא איננו סינטטי מלא ומחירו בהתאם. רצוי להשתמש בשמן סינטטי מלא איכותי בגלל הטורבו. 10W/60 רק אם אתה נוהג בסל''ד גבוהה באופן קבוע וחייב הגנה מירבית עקב שימוש אגרסיבי מאוד במנוע. בתנאי נהיגה רגילים השימוש ב-10/60 יהיה לרעה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

AGIP EXTRA HTS 5W/40 אינני סינטטי מלא, מצטער לאכזב אותך.

כמו כן אין פה שום הטעייה, כי לא תמצא על האריזה 100% Synthetic או Full Synthetic

למה חשבת שהוא סינטטי מלא?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
שלום לכום. ברשותי VR6 TURBO , מנוע עם בוכנות JE וברגי ראש. עד היום השתמשתי השמן 5W40 של AGIP. שמן נחמד מאוד, האם יש שמן שיותר מומלץ למנוע הזה? ורציתי לדעת האם AGIP 10W60 יהיה טוב למנוע?

אתה יכול להסביר לי מה זה שמן נחמד מאוד ?

אין צורך בשום מקרה לעבור לשמן בצמיגות 10W60 אלא אם הרכב הוא רכב מירוצים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני משתמש ברויאל פרפל 5/40 סינטטי מלא.

יש לי סוכן שמביא אותו באריזות של ליטר בסביבות ה40 ש"ח לליטר.

אם תרצה- תפנה בה"פ.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
AGIP EXTRA HTS 5W/40 אינני סינטטי מלא, מצטער לאכזב אותך.

כמו כן אין פה שום הטעייה, כי לא תמצא על האריזה 100% Synthetic או Full Synthetic

למה חשבת שהוא סינטטי מלא?

ואם אני יגיד לך שרשום מאחור " Fully Synthetic " זה יספק אותך שהוא סיננטי מלא?

או שאתה עדיין תעמוד על שלך?

פורסם
לא כתוב ולא תמצא. זה שמן תערובת, במושגים שלנו "חצי-סינטטי".

http://www.agip-q5.com/fileadmin/FILES/novi_pdf-ji__sep.2007_/Agip_extra_hts_NEW.pdf

יש לי פה גלון לידי. וכתוב מאחור באנגלית:

" very high performance FULLY-SYNTHETIC lubricant for all cars including those with turbocharged engines or catalytic converters "

כך כתוב על המדבקה מאחורה- לא המצאתי כלום.

אתה תמשיך לעמוד על שלך?

פורסם
אם מדובר על HTS 5W/40 הוא איננו סינטטי מלא ומחירו בהתאם. רצוי להשתמש בשמן סינטטי מלא איכותי בגלל הטורבו. 10W/60 רק אם אתה נוהג בסל''ד גבוהה באופן קבוע וחייב הגנה מירבית עקב שימוש אגרסיבי מאוד במנוע. בתנאי נהיגה רגילים השימוש ב-10/60 יהיה לרעה.

לא בהכרח חייבים להשתמש בשמן סינטטי מלא בגלל שהרכב מצוייד בטורבו. כול עוד השמן

עומד בתקני הייצרן הרלוונטים קרי VW 502.00 אזי ניתן להשתמש בשמן.

השמן AGIP EXTRA HTS SAE 5W40 מתאים לרכב שלך.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...