Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

לאחרונה חשבתי שבמקרה ויש פנצ'ר במקום שאין מקום להחליף גלגל כדי למנוע את הסיכון כדי לרכוש את אחד מהמוצרים הנ"ל שיוכל לתת מענה לזמן קצר עד שמגיעים לנקודה שבה בטוח להחליף גלגל.

מה עדיף מבין שני המוצרים? בנוסף לחוות דעת אשמח לקבל המלצות על מוצר\מוצרים ספציפיים שניתן לרכוש באם זה קומפרסור נייד או לחילופין ספרי לתיקון פנצ'רים.

אם ניתן לרכוש את המוצר באיזה רשת בסגנון הום סנטר\ACE\auto depot אז קיימת עדיפות(או לחילופין חנויות באזור הצפון, נהריה-חיפה).

בתודה,בן.

Got To love It

פורסם

תחזיק גלגל רזרבי באוטו.

אני חושב שזה חוק.

הספריי כבר שנים לא חוקי,אני לא מבין איך מוכרים אותו.

עוזר רק עם יש דברים קטנים,נגד מסמר זה לא יעזור.

הורס את הצמיג והג'נט.

מה קומפרסור יעזור שיש פנצ'ר?

תמלא אווויר,הוא ייצא,יש פנצ'ר.

אייל

פורסם
ערב טוב,

לאחרונה חשבתי שבמקרה ויש פנצ'ר במקום שאין מקום להחליף גלגל כדי למנוע את הסיכון כדי לרכוש את אחד מהמוצרים הנ"ל שיוכל לתת מענה לזמן קצר עד שמגיעים לנקודה שבה בטוח להחליף גלגל.

LotusElise לפני שאתה מגיב תוודא שקראת מה הוא רשם.

דוד

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
ערב טוב,

במקום שאין מקום להחליף גלגל אני לא חושב שיש גם מקום להוציא את הקומפרסור הנייד ולמלא אוויר בצמיג או להוציא את הספרי ולרסס על הצמיג(גם ככה אין בו אוויר אז מה זה ייתן?)

אם אין מקום לעצור בבטחה עדיף לנסוע עם הפנצר ולהרוס את הגלגל מאשר לאבד את החיים.(כמו שכבר קרה לא מעט פעמים במדינה)

פורסם

לספריי הזה קוראים פאסט וניתן לרכוש אותו בכל חנות המוכרת אביזרים לדו"ג.

כאן אתה יכול לקרוא דיון בעניינו מכאלה שהתנסו בו - http://199.203.242.167/forums/showthread.php?p=459140

כאן אתה יכול לרכוש אותו - http://www.moto-depot.co.il/product_info.php?cPath=139&products_id=2246&g_scroll=1763

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד הדיון ששלחת מדבר על צמיג של אופנוע,אותה השפעה תהיה על צמיג הרכב?

יש לי תמיד צמיג רזרבה ברכב,אני לא מדבר על פנצ'ר שיש חור בגודל תפוח. אתה תסכים איתי שלהוציא קומפרסור ולנפח את הצמיג שיספיק לדקה\שתיים יקח יותר מהר מאשר להחליף גלגל נכון?

בן.

Got To love It

פורסם

ראשית, אם זה שנגע אחרון בגוז'ונים לא התעלל בהם בזמן הסגירה, החלפת גלגל לא אמורה לארוך יותר מעשר דקות. קומפרסור קטן זקוק לפרק זמן דומה כדי לנפח את הצמיג, ואני ממש לא בטוח שהייתי רוצה לנסוע על צמיג שאומנם זה עתה נופח, אבל האויר יורד ממנו בכל רגע נתון בקצב ניכר.

לעניין הפאסט: אישית לא יצא לי להשתמש בו עבור מכונית (וגם לא עבור הקטנוע, טפו טפו טפו), אבל אני כן מכיר אנשים שמשתמשים בו עבור מכונית ומדווחים על תוצאות מעולות.

אני מבחינתי נשאר עם הגלגל החלופי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני מבחינתי גם נשאר עם הגלגל הרזרבי,חשבתי הקומפרסור ינפח יותר מהר את הגלגל.

בקיצור רק לבדוק מידי פעם שהגלגל הרזרבי מנופח כמו שצריך.

תודה,בן.

Got To love It

פורסם

אני דווקא מחזיק קומפרסור ברכב, אחד הפשוטים.

ופעמיים השתמשתי בו כדי לנפח את הגלגל עד הגעה לפנצ'ריה הקרובה.

כמו כן, אני משתמש בה לניפוח אופניים\כדורים (+מחט).

כמו כן, לא יכול לקרות שאני אתקע ללא אויר בגלגל הרזרבי.

LOTUS ELISE כתב:

תחזיק גלגל רזרבי באוטו.

אני חושב שזה חוק.

האם ידעת, שיש רכבים אשר נמכרים ללא גלגל רזרבי וללא מקום לגלגל ספייר (פולקסוואגן טוראן, למשל)?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

החוק בעיקרון מחייב גלגל רזרבי.

ברכבים שמגיעים מהיצרן בלי, החוק מאפשר קומפרסור + ספריי במקום זה.

זה למיטב ידיעתי.

אני אישית מחזיק ברכב קומפרסור קטן (הכי פשוט) שמשמש בשגרה לניפוח צמיגי אופניים וכו', ומסוגל בהחלט למלא צמיג של רכב בשעת הצורך (אם כי לאט)

כבר יצא לי להשתמש בו כדי למלא צמיגים של מכרים ש"שמו לב שחסר קצת אוויר" אצלם ברכב והתברר שנסעו על 8 PSI. (לא מילאו אוויר שנים)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני מחזיק גם קומפרסור וגם תרסיס.

אבל צריך לעשות הבדלה חשובה באשר לאופן השימוש בהם.

התרסיס טוב למקרה שיש פאנצ'ר, אבל פאנצ'ר קטן. דהיינו לא קרע או פיצוץ.

הקומפרסור טוב רק לניפוח אוויר בצמיג שיש לו בריחת אוויר מיניאטורית... לא לפאנצ'ר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...