Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה בנוגע לחיבור גלגלת לעגלה (גלגלת צפה) ?

לקבע צד אחד של חבל לקיר נגדי (קצה הרמפה) ולמשוך מאותו מקום.

מקצץ את המשקל שאתה מושך בחצי.

מתחדשת*

פורסם

בני- חשבתי לעשות ככה, אבל זה לא משתלם. הרווח שלי הוא לפעמים 10-15 ש"ח לשק. אני יצטרך לתת לפועל כמעט חצי מהרווח שלי.

זאת גם הסיבה שאני לא חושב לקנות כננת, אלא להכין משהו בסגנון.

ולכן אשמח אם מישהו יגיד לי מאיפה אפשר להשיג מנוע מספיק חזק על מנת לעשות זאת.

רומק- אני לא בטוח שגלגלת זה הפיתרון, כי בסוף יוצא שאני כן מושך את הסחורה, אם לא דרך הגב אז דרך הידים ואני לא בטוח שזה יותר קל, זה גם מעייף כי עדיין צריך לעשות זאת לפחות 10 פעמים.

קובי

פורסם

לא הבנתי בכלל איך המקום נראה אבל נסה את הרעיון הבא:

חבר לקיר המחסן ליד הדלת גלגלת מסיבית.

קח כבל ארוך (באורך כפול מהמרחק בין הרכב לגלגלת)עם שאקל בכל צד.

פרוק את הסחורה לעגלה.

חבר שאקל אחד לעגלה, העבר את הכבל דרך הגלגלת וחבר את השאקל השני לטבעת הגרירה של הרכב.

כנס לרכב, תתניע, הכנס להילוך, החל בנסיעה איטית והעגלה תיגרר במעלה הרמפה על לגלגלת. :-)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

bagira- תודה על הרעיון, חשבתי על כך כבר אבל הוא בילתי אפשרי.

אין מקום שאני יוכל לנסוע ואז העגלה תעלה למעלה.

לגבי תיאור המקום- החנות שלנו נמצאת מתחת לביניין(ביניין ישן, למטה חנויות ולמעלה יש דירות). אז מה שנכנס שמה זה העגלת משא שלנו. ובגלל שזה גם כניסה לביניין והמחסן נמצא ליד המקלט, צריך לעלות את העליה ברמפה של הביניין, וזה בזווית דיי גבוהה ולכן זה מתיש לעשות זאת כמה פעמים.

Daniel83- העגלה החשמלית הזאת עולה יותר מכננת, יש לחבר שלי אחת כזאת רק שהיא לא חשמלית. היא גדולה מידי.

יש למישהו עוד רעיונות?

מישהו יודע איפה אפשר להשיג מנוע מתאים? או אולי שילוב של 2 מנועים קטנים יותר?

קובי

פורסם

יש מקום באוטו לקלנועית?

אם כן תעמיס אותה או שאפילו תבנה לה נגרר קטן ותוכל לפרוק גם בקצב מהיר הרבה יותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
קשה להאמין שאתה מעמיס אותן לבד :D

או שאתה בנאדם 2 מטר על 2 מטר גודל:)

תאמין, תאמין.

אמנם זה לא יומיומי וזה קשה מאוד (אני 1.82 על 90 קילו), אבל אני מסיע אותן אחת אחת על עגלה ומעמיס לרכב או למשאית של הלקוח בידיים, בד"כ משעין צד אחד ודוחף פנימה, לא מרים את כל הפלטה באוויר. למרבה המזל רוב הלקוחות לוקחים איזה 5 כאלה, לא יותר. אלו פלטות פוליאוריתן דחוס שמשמשות לעיבוד שבבי (אנחנו מייבאים מתחרה של סיקה בלוק, אם אתה מכיר).

שקים של ABS גרוס גם מעמיסים הרבה, אבל זה 20-25 ק"ג כל אחד ואני יכול להגיע עם האוטו צמוד למגרסה אז זה לא קשה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• אחראי פורום
פורסם

אני אפילו יותר צנום מאלי והיה לי העונג לפרוק 10-20 פלטות כאלה מהמשאית לסדנה, בכל משלוח.

כיף זה לא היה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
שלום.

הההפתרון!

תן למישהוא אחר לסחוב

יכאב הכיס אבל לא הגב!!

בברכה בני ל.

יפה בני..

מישהו חכם לימד אותי פעם שמעבודה קשה אולי מקבלים קצת כסף,אבל מקבלים יותר כאבי גב.

מאז,הפסקתי לעבוד קשה.

פורסם

אנחנו צריכים לעשות מפגש אצל הכירופרקט :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...