Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה נוהג במגאן ועוד גאה בזה, ובאותה נשימה אתה משמיץ את הסיאט ? אתה בטוח שאנחנו חסרי הטעם ?:roll:

כנראה שלא הבנת - מגאן ספורט 225.

ולטעמי, היא הרבה יותר יפה מהאיביזה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

רק בשירשור הזה יש כבר איזה עשרה אנשים שהזמינו את הרכב, עוד לא נגמרו ה-100 מכוניות שהוקצו לארץ? :-) או שמי שרשם את זה טעה במספר?

אני באופן אישי מקווה שיהיו יותר מבצעים כאלה, רק לא ברור לי למה 1.2 TSI מונמך ההספק יהיה כנראה רק בסקודה פביה, לדעתי עם מנוע כזה המבצע הזה היה מושלם:idea:

פורסם

לשאלתך לגבי האם לא נגמרו ה - 100 :

כזכור , אני זה שסיפר קודם שנאמר לי בסוכנות סיאט כי ההסבר למבצע והמחיר הוא שהיצרן לכבוד 25 שנה להשקת האיביזה

הראשונה הקצה 100 מכוניות ליבואן.

השבוע ביום ב' בבירור בקשר להזמנה שעשיתי , שאלתי דרך אגב את הסוכן כמה נמכרו ובבדיקה במחשב נאמר כי נמכרו

כבר כ - 140 רכבים. שאלתי הכיצד ?

התשובה - עקב הביקוש החזק היבואן ניצל ההצלחה וקיבל הקצאה נוספת.(לא ברור כמה והאם המלאי באמת מוגבל).

לתשומת הלב - סיאט ישראל ,תחת צ'מפיון, לא נחל הצלחת מכירות בלשון המעטה בשנים האחרונות (בסדרי גודל בין 500 ל - 1000 מכוניות בשנה) ןעתה נעשה מאמץ בכל מחיר (כמעט) לשנות את המצב. הזדמנות טובה לצרכן הפוטנציאלי.

פורסם

אני אספר ואומר לכל המעוניינים לגבי המבצע שהוא, עם הגבלה אז ממקור בכיר בצ'מפיון נאמר לי שהרכב הספציפי שבמבצע כרגע!!! 1.4 עם 85 כ"ס יעלה לאחר פריקת האונייה כ- 106,000 ש"ח ברמת גימור SPORT שנמכרת כרגע במבצע 88,000 ש"ח. ככה שברגע שיגמרו הרכבים שנמצאים, על האונייה ייגמר המבצע ולא נשארו הרבה מכוניות נשארו כמו מצומצמת של צבעים שהם: אדום, צהוב, שחור זה מה שפחות או יותר נאמר לי. 

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

גם היום הפירסומים בדבר המבצע עדיין קיימים.

לגביי כמות מוגבלת ל 100 יחידות - כנראה בולשיט.

בכל מקרה מדובר במציאה יחסית לשוק הישראלי, אבל בכל זאת אני אישית מאוד אתרעם ואתקומם אם יסתבר שהדגם הזה לא ימשיך להימכר בארץ ולא יהיה לו מחירון מסודר, הרי הם טוענים שהמחירון האמיתי שלו הוא כ 17,000 ש"ח מעל למחיר המבצע כביכול, וזהו גם חלק ממה שגורם לאנשים להשתכנע, שהרי הם כביכול מרוויחים את ירידת הערך של השנה הראשונה לפחות.

נקווה שיבואני וסוכני סיאט יצאו ישרים במקרה הזה, זה לא פחות חשוב בעיניי (אפילו הכי חשוב) ביחס שלי אל יבואן רכב כלשהו בבואי לרכוש רכב חדש.

פורסם

למי שהסתקרן כיצד סיאט איביזה SC מסתדרת עם מנוע 1.4 בעל 85 כ"ס להלן התרשמות ממי שניסה מיאוץ קלאסי .

בדקתי בסטופר - מאפס למאה מעט פחות מ - 12 שניות. עד ל - 80 ההאצה לוקחת 7.7 שנ'.

http://www.youtube.com/watch?v=oYDx0pzU6N8

מפתיע ? מאכזב ? כצפוי ?

כל אחד ומסקנותיו הוא.

פורסם

ראיתי שאתה נשאר על טווח של בין 4000-5000 לא יכולתה לאמץ קצת יותר את המנוע ולהוציא קצת יותר, או שמעל 5000 זה כבר לא אפקטיבי ?

פורסם

לא צריך לחפש סיבה למבצע !מדובר במחיר מעולה ועיסקה סופר משתלמת!! נקווה ששאר היבואינים יילכו בעקבות סיאט:mm_yeah:.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ראיתי שאתה נשאר על טווח של בין 4000-5000 לא יכולתה לאמץ קצת יותר את המנוע ולהוציא קצת יותר, או שמעל 5000 זה כבר לא אפקטיבי ?

אין טעם לסחוב את המנוע הזה לקו האדום, מה גם שאני לא רואה מישהו שקונה כזה רכב מושך אותו לקו האדום.

בסיבוב ניסיון שלי בכמה פעמים הראשונות הגעתי כל פעם למנתק הצתה בגלל שהוא ב6000 ובגלל שאתה לא מרגיש איזושהי התעוררות של המנוע (כמו שאני רגיל מהקליאו שמתעוררת מעל 4000), ככה שאין טעם לסחוט את המנוע לגבוהות.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

נכנסתי לסוכנות החיפאית כדי להתרשם מהרכב האמור והוא אכן נראה מצויין בגימור הSPORT.

הגג הפנורמי מאוד מרשים, עיצוב הפנים קצת פחות והקונסטלה המרכזית נראית קצת פלסטיקית וזולה (בעיקר מערכת השמע).

אני חושב שהרוכש מקבל תמורה מלאה לכספו.

כרגע עקב קבלת רכב מהעבודה עתידי המוטורי לא ברור ואני שוקל את החלפת הסקודה ברכב שני "פושר" יותר.

האיביזה קטנה מאוד וגם עם 3 שלתות ולכן נפסלת על הסף.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני מופתע לראות שהנושא נטחן כאן דק דק,חיפשתי מקום נורמאלי ברשת לראות מה אנשים שקצת מבינים ברכב חושבים על המבצע המאוד מאוד מושך הזה,

בכל אופן אני כבר שנים משכנע את אבא שלי לקנות אוטו,אנחנו בלי רכב במשפחה,והוא לא ממש רוצה,אני כרגע חייל ואוטו כזה ממששש יתאים למישהו צעיר

לא מבין את התגובות על העיצוב באמת הגרסה הספורטיבית לטעמי לפחות מדהימה...

ואם כבר אז הוא רוצה מסוכנות משהו חדש הכי פחות כאב ראש,ומשהו חסכוני משפחתי ככה בקטנה לא רכב שיסעו עליו יותר מדיי,

וכשראיתי את הפרסומת הזאת ממש התלהבתי ואחריי שעקבתי פה בתגובות של כולם אני מבין שסה"כ מדובר באחלה של דיל,

המנוע כנראה דיי עגלה אבל מספיק יחסית,האבזור מטורף וגם בקטע הבטיחותי...

בקיצור יום ראשון אני כנראה הולך לסוכנות בחיפה, כי חלאס חייב כבר אוטו,אני שונא את אגדדדד

פעם ראשונה בחיים בסוכנות חח

נקווה להתרשם לטובה ושנשאר משהו

פורסם

איציק אני לא רוצה לשכנע אותך מלא לקנות את האיביזה אבל יש הרבה מכוניות מעולות בשביל אוטו ראשון של המשפחה , שתדע שלקנות אוטו חדש מחברה זה ירידה אוטומטית של 10 אחוז משווי הרכב ואני אישית חושב שלקנות אוטו ראשון למשפחה אולי לא הכי כדאי לקנות משהו שיצא מהנילונים אבל בטח על דעה אחת שלי עכשיו יהיו 10 שיקפצו ויגידו שאני לא מבין מהחיים שלי אז זו עצתי בלבד

פורסם

אני מסכים עם SMALLARS שלא מדובר ברכב אידיאלי למשפחה. אם זה התקציב, ניתן לרכוש רכב משפחתי נחמד בן שנה-שנתיים.

לגבי ירדית הערך - אי אפשר לדעת. אומנם ירידת ערך של רכב היא בין 10%-20% (ואולי אף יותר) בשנה הראשונה, אולם במקרה זה קשה לקבוע כי לכאורה (לפחות לפי הנטען בפרסומים) המחיר אמור לעלות באופן משמעותי ולכן לא ברור מה היה המחירון בעוד שנה.

פורסם
או, הנה מחשבה ישראלית מצויה: "אם הוא היה משקיע קצת יותר, הוא היה יכול לקנות 1.6 אוטומט כמו כולם". בפועל, בכלל לא בטוח שהוא התפשר על ידני, כי אולי הוא יגלה שזה נחמד וחסכוני. בנוסף אם הוא קנה רכב בלי דלתות מאחור הוא כנראה הבין שהוא לא באמת צריך אותן, והוא קנה סיאט - כי ת'כלס, היצרן לא צריך באמת לשנות, אלא הרכב עצמו.

והנה פה, עם המבצע הזה, הוא קיבל רכב שמספק לו אבזור ומראה שאצל כל יבואן אחר הוא יצטרך להוסיף 20K לפחות. מה רע?

המחשבה הישראלית המצויה כאן היא שלך - ישר תוקפים בלי שקוראים. איפה כתבתי 1.6 אוטומט כמו כולם? בסה"כ התפלאתי למה בנאדם שאומר בעצמו שלא רוצה סיאט, לא רוצה ידני, לא רוצה 3 דלתות קונה רכב בדיוק כזה ב88K רק כי הוא "במבצע".

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...