Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מהיכן הנתונים האלה?

לפי האתר של סיאט הדבר היחידי שלא מגיע עם הרכב היא מערכת בקרת השיוט, תיאורת COMING HOME כן מופיעה בפלוס.

ועוד שאלה, מלבד האגרה בסכום 1300 ש"ח יש עוד נלווים לסכום או שאפשר לעלות עם הרכב לכביש אחרי ששולמו 90,100 ש"ח (כמובן באם הצבע נשאר לבן)?

הנתונים שהעליתי בפוסט ההוא מהסריקה של הפרוספקט שקיבלתי בסוכנות ביום שהזמנתי. אני מעריך שהפלוס באתר לגבי

מערכת תאורת "בוא הבייתה" הוא לא רלבנטי לדגם המדובר 1.4 SC בגימור "ספורט" אלא לדגם 1.6.

לשאלתך - אכן זהו הסכום למעט 2 עובדות נוספות . האיבזור אינו כולל מלבד אימובילייזר מקורי מיגון אחר , כך שאם הביטוח

דורש תאלץ להתקין בתוספת תשלום קודן או כל דרישה אחרת. וכמובן , כדי להעלות את הרכב לכביש צריך לעשות ביטוח חובה...

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ותוסיף לזה עוד 200+:-D

ולמה קוראים לרכב ספורט?

כי הדגם הוא SC -ספורט קופה וגם בגלל האבזור שהוא ספורטיבי(ראה ערך ג'אנטים,צמיגיםכסאות ...).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

בקשר לביטוח על רכב שכזה, כמה יעלה ביטוח רגיל בערך, לשלושה אנשים שיהיו על הרכב, אחד מהם נהג חדש ושניים רגילים?

הבנתי שהטייטל הזה שהרכב נקרא "ספורט" יכול להקפיץ את מחיר ביטוח, אפילו שזה סתם תיאור מטופש שאין לו כל קשר למציאות המוטורית של האיביזה החמודה הזאת...

פורסם
רדיו מילאנו הולכים לחגוג.... :lol:

עידן, הם הולכים "לחגוג" תרתי משמע... :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

החשש העיקרישלי לרכישת רכב כזה הוא שהוא ממותג לקהל צעיר (3 דלתות וידני),

האם אפשר להעריך כמה רכב כזה יאבד מערכו במהלך 4 השנים הקורובות?

האם צפוייה בעיה במכירה אחרי תקופה כזו?

אני יודע שהכל בעירבון מוגבל והשערות בלבד, אבל זה גם נותן איזהשהי פרספקטיבה לנושא כדאיות הקנייה.

פורסם

אמנם הזמנתי את האיביזה SC לפני שבועיים , אבל היות שבאותה עת בסיאט ירושלים לא הייתה מכונית לנסיעת מבחן, ביקשתי ,

ונעניתי בחיוב לקבל בהמשך נסיעת מבחן בפועל .

מעבר לזה שלדעתי אסור בשום מקרה לרכוש רכב חדש ללא התנסות בנהיגה , הרי מעט חששתי מביצועי מנוע ה 1.4 85 כ"ס.

בהוגנות רבה הובטח לי , וגם עוגן בזכרון דברים , שאם אתחרט לאחר הנסיעה - אין בעייה וכספי יוחזר במלואו.

לאחר תיאום הוזמנתי היום לעניין. נציג המכירות אופיר הפגין יחס נהדר ובלתי אמצעי (כמו לכל הלקוחות) וענה ברצון לכל נידנודי.

לתכלס, ההתרשמות.

בהחלט הופתעתי לטובה מחבילת מנוע - גיר. האיביזה בעלת ביצועים טובים בהרבה ממה שניתן לשער שיהיה לרכב כזה.

נכון שבהילוך מסויים בסל"ד נמוך ומהירות איטית אין "מחץ" , אבל ככל שעולים בסל"ד התגובה טובה מאוד, ובכלל המנוע

מגיב מצויין ורץ לכיוון מנתק ההצתה. גם הפעלת מזגן בעלייה קשה לא הורגשה.

לאיזון התמונה ,יש לציין מצד שני שככל שהמנוע מוצלח , הרי אין לו אופי ספורטיבי ממשי. (בשביל זה יש דגמים יקרים יותר...)

פורסם

האם מישהו (מבין אלה שרכשו את הרכב והגיבו באשכול הזה) יודע לומר אם ניתן בתוספת תשלום לקבל בקרת אקלים במקום מזגן מכאני?

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

קבלו קטע, יש לי חבר סטודנט שחיפש רכב סבבה בערך בתקציב הנ"ל והצעתי לו לבדוק את המבצע , אז הוא הלך ובדק, לא לפני שהתרשם מהלאון שלי ומכוחו של הטורבו.

התוצאה: איביזה FR חדשה.:lol:

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
הייתי היום באולם בהרצליה - והזמנתי. כתומה.

אתה יכול לפרט קצת על הקניה -

אפשר לשלם בתשלומים?

יש מבחר צבעים או שרק לבן\שחור (סתם צבעים אקראיים שרשמתי)?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

משלמים במקום מקדמה של 2,000 ש"ח(מזומן\אשראי\צ'ק\העברה טלפונית לחשבון שלהם).

1,290 ש"ח תוספת לצבע מטאלי

566 ש"ח למיגון - עלוקה + ניתוק

אלה התוספות שמתווספות למחיר, ואגרת רישוי של 1,337 ש"ח.

לגבי תשלומים אין לי מושג, אבל אני מאמין שאפשר לפרוס.

ובקשר לצבעים, יש מבחר עצום. אדום, ירוק, צהוב, כחול, אפור, שחור ולבן. ולכל צבע יש מספר גוונים, סה"כ 14 צבעים לבחירה.

אין לי מושג איזה צבעים עוד נשארו, אבל הכתום שלקחתי היה האחרון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מגוון צבעים לפי המלאי הקיים - מה שהיצרן הקצה למבצע.

כל צבע חוץ מלבן יעלה תוספת של 1500 ש"ח.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

חברים, יש לי מספר שאלות, בעיקר לחבר׳ה שרכשו את הרכב:

האם ידוע לכם אם ניתן בתוספת תשלום לקבל מערכת בקרת אקלים במקום מזגן מכאני?

האם פנסי הרכב הקדמיים עשויים פלסטיק או זכוכית?

אילו צבעים נחשבים מטאלים ועליהם קיימת תוספת תשלום?

האם יש אפשרות כלשהי להרכיב בדגם הנ״ל ערכה להחלפת המערכת האינטגרלית והרכבת רדיו דיסק חליפי?

מתי היבואן מתחייב להביא את מגוון הדגמים שבמבצע ארצה?

תודה רבה לכם מראש ומצטער על החפירה.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
חברים, יש לי מספר שאלות, בעיקר לחבר׳ה שרכשו את הרכב:

האם ידוע לכם אם ניתן בתוספת תשלום לקבל מערכת בקרת אקלים במקום מזגן מכאני?-מגיע רק בגרסאות FR או קופרה בלבד.

האם פנסי הרכב הקדמיים עשויים פלסטיק או זכוכית?-זכור לי זכוכית אך מחר תהיה תשובה מדויקת.

אילו צבעים נחשבים מטאלים ועליהם קיימת תוספת תשלום?-כל צבע חוץ מהלבן.

האם יש אפשרות כלשהי להרכיב בדגם הנ״ל ערכה להחלפת המערכת האינטגרלית והרכבת רדיו דיסק חליפי?-ערכה לא אך ניתן לשים מכשיר אחר אך אין סיבה וזאת כי ישנם כבר חברה שהוסיפו סאב עם מגבר וזה יצא פצצה על המכשיר המקורי שמקבל שליטה בידית משלו וכן הוא לא ניתן לגניבה .

מתי היבואן מתחייב להביא את מגוון הדגמים שבמבצע ארצה?-מאי עד סופו.

תודה רבה לכם מראש ומצטער על החפירה-חפרת חפרת אך במקום זה אולי תקפוץ ותשאל במקום ואף אולי תנהג :wink:.

באם יש לך עוד שאלות אז אני בכיף יענה לך אך כמו שכתבתי,אתה מוזמן לקפוץ ואף לדבר איתי (אני איני איש מכירות !)

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...