Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני נער בן 17 בקרוב נגמר לי המלווה ואני רוצה לקנות רכב עד 40k

אני מחפש רכב בעל מראה ספורטיבי וצעיר שייסע יפה וחזק ושיהיה מאובזר עם סאן רוף מגניזיום וכד'.

לא ידני ותחזוקה ממוצעת שלא יהיה משאבת דלק.

אני חשבתי אולי על פיג'ו 307 או xs או xsi

הייתי רוצה לשמוע את הצעותיכם תודה רבה לכולם! 8)

פורסם

ה307 XSI היא רכב מצוין ויפה מאוד, אבל בדלק היא לא חסכונית, מתליה די קשוחים, ואם תבחר באוטומטי תדע שהוא מסרס קצת את הרכב.

פורסם

מה אתה מתכוון שאתה אומר שהיא שותה הרבה אני מחפש אוטו שישתה במשולב 1/10.... ואם לא זה יש לך המלצות אחרות אולי שמתאימות...? תודה

פורסם

במחירים האלו יש לך המון אופציות שעונות לתקציב ,ולפוזה, כגון: פיגו 206 דגם XS עם 110 כח סוס, מרכב יפה קופה, תוכל להביא מודל 2003-4, או ה206 GTI במידה ותמצא, פונטו HGT, קליאו B ספורט מודל 2001 יש המון, רק תבחר

צרפתי זה הכי אחי

פורסם
מה אתה מתכוון שאתה אומר שהיא שותה הרבה אני מחפש אוטו שישתה במשולב 1/10.... ואם לא זה יש לך המלצות אחרות אולי שמתאימות...? תודה

1\10 משולב קרוב למה שהיא תעשה (יותר לכיוון ה1\9).

פורסם
מסכים עם אמיר פיגו XS יופי של אוטו אבל לא ראיתי אחת כזאת שעולה מתחת ל42 אלף

ה206XS שלי עלתה משהו כמו 40K ש"ח לפני שנתיים. אני בטוח שמאז המחיר רק ירד כך שבטח אפשר למצוא היום אחת בפחות מ40L ש"ח.

מצד שני, אי אפשר להכניס אותה להגדרה של מכונית חזקה. היא די זריזה, אבל ממש לא חזקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...