Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חיפאי וחדש בפורום.

ברשותי גולף אבל זה כנראה לא מעניין אתכם, יש לי מגבר ג'נסיס סידרה 3 וקומפוננט פוקאל KRX3 החדש

סאב עומד להפוך בקרוב לאוטופיה WX21

החיפוש שלי הוא אחרי HU, אני מתעניין תקופה ארוכה בעיקר ב HX-D2

למישהו יש דעות שליליות על המכשיר? הצעות ל HU אחרים שלא נופלים ממנו? כרגע אני עם DVD של קלריון, (ללא מסך, 1DIN).

שאלתי הנוספת היא עד כמה השיפור יהיה משמעותי?

תודה רבה לכולכם.

HU: Clarion HX-D3 special edition Amp Macintosh mc 4000m .Comp: Focal utopia be no 7 active SubWoofer: Focal Utopia 21wx

פורסם

השאלות העיקריות הן מה אתה מחפש מהמכשיר, ומה התקציב שלך.

ה HX-D2 הוא מעולה, אבל הוא לא קורא MP3, ואין לו כניסת USB (למשל).

מתחדשת*

פורסם

אם לא חשוב לך MP3 , הקלריון יהיה מעולה בשבילך ויהווה קפיצת מדרגה משמעותית מהDVD שברשותך.

אני גם מניח שאתה עובד פסיבית , מכשירים כמו דנון Z1 , נאקמיצ'י CD700 יתאימו לך.

לא ציינת תקציב אבל הנחתי שאם אתה מתעניין ברמה כזאת של מכשיר התקציב שלך דיי גדול.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אני מודע לעובדה שהוא לא קורא MP3 וכל המסביב, מצידי אני אצרוב דיסקים רגילים ואמשיך לשמוע מקוריים.

הדגש הוא על הקסימום איכות סאונד, לגבי התקציב מיותר לשאול כי ברמות האלה עוד 2000 פחות 2000 זה לא העניין.

נכון לעכשיו התקציב עומד על סביב 5-6 אלף

HU: Clarion HX-D3 special edition Amp Macintosh mc 4000m .Comp: Focal utopia be no 7 active SubWoofer: Focal Utopia 21wx

פורסם

יש לך גם אפשרות למכשיר ברמה גבוהה + פיצ'רים כמו MP3 וUSB, אני מדבר על הP99RS כמובן.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

HX-D2 מכשיר מעולה, ועוד אספקט חשוב לדעתי מלבד אופציות הסאונד הוא העיצוב שלו- נראה מיושן ולא משוכלל ועקב כך דוחה גנבים. (גם אין לו פאנל נשלף)

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

וגם לא רשום עליו פיוניר אז הם מניחים ששם בטוח לא שוחים דולפינים :)

פורסם

יש לי שאלה, למה מכשירי ה-High End למיניהם לרוב לא קוראים פורמטים כגון MP3 וכד'?

האם זה משפר בצורה מסויימת את איכות הסאונד?

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

MP3 הוא פורמט מקווץ ,והוא אינו lossless למרות שב-320K קשה מאוד אם בכלל

להבדיל בין קובץ lossless ל-MP3 ,עדיין HU שמתיימרים להיות האיכותיים ביותר אינם

יכולים להרשות לעצמם מטעמי מוניטין לנגן קבצי MP3,ומתרכזים בפורמטים lossless בלבד.

• תוכן חדש...