Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות חיפושים לגביי סוזוקי בלנו נמצאה מכונית שנראית כביכול מתאימה אך אני רוצה חוות דעת לגביי מחירה.

מפרט הרכב:

סוזוקי בלנו ( כנראה שזו הסופר- אך ברישיון כתוב בלנו)- GLX 1600 סמ"ק.

יד:2

אוטומטית

95000 אלף ק"מ

צבע אפור כהה

יש : מזגן , abs, ח"ח, ה"כ, 2 כ"א, מצבר חדש בן חצי שנה, נעילה מרכזית, אזעקה, קודנית.

צמיגים כבר שחוקים- יש להחליפם

 

הרכב יד שניה בתוך המשפחה הוא כיום אצל בן אדם בן 85 שהבן שלו קנה אותו בחסות החברה- הרכב היה רכב חברה שנה ראשונה , לאחר שנה נמכר לאב . כיום הוא אצלו 14 שנה.

הרכב נראה יפהפה חיצונית . מכאנית יש לו טיפה נזילת שמן שלא ידוע עדיין מאיפה, המפלג של חוטי ההצתה מודבק במין סיליקון/דבק מיוחד כזה כי כנראה שהייתה בעיה בהתנעה ונאמר שזו מחלה אצל הבלנו.

לפני כ-3 שנים הוחלף גיר לרכב (גיר מפירוק )

 

מחירון הרכב ללא התייחסות לזה שהיה רכב חברה יד ראשונה הוא: 15500 אלף ש"ח

אם התייחסות לזה שהרכב היה בבעלות חברה ישנה ירידה של 8% - 14200 אלף ש"ח

המחיר שהם דורשים על הרכב הוא: 15500 אלף מחיר אחרון.

כל זאת עוד לפני שהלכתי לבדיקה. גם לאחר הבדיקה הם לא מוכנים לרדת במחיר אלא רק אם זה בעיה של מנוע של שאסי וגיר ואז לא אקנה את הרכב כמובן והבדיקה תשולם על ידם.

 

מעוניין לדעת אם שווה לקנות את הרכב במחיר הזה אם שווה להשקיע כי אני לא מעוניין בשנה גבוהה וגם הקילומטרז' נמוך מאוד והיד והרכב חיצונית ופנימית נדיר ונראה מאוד טוב יחסית לשנה שלו.

 

שווה ללכת לבדיקה? לקנות את הרכב?

תודה מראש לעוזרים :)

פורסם

יד:2

אוטומטית

95000 אלף ק"מ

צבע אפור כהה

יש : מזגן , abs, ח"ח, ה"כ, 2 כ"א, מצבר חדש בן חצי שנה, נעילה מרכזית, אזעקה, קודנית.

 

עם הק"מ באמת אמיתי נראה לי עיסקה די טובה.

ובכלל סוזוקי באלנו הוא רכב דיי אמין,אז ככה שהקנייה כדאית לדעתי,כבר לא נשארו רכבים כאלו עם הנתונים שתיארת!

קח תרכב לבדיקה ,ובהצלחה 8)

SUZUKI JIMNY

פורסם

אם תיקח רכב ממודל כזה לבדיקה כנראה שלא תקנה אותו לבסוף. צפה לטופס בדיקה שמלא כולו בכשלים ותקלות רציניות.

 

אני לא חושב שלעובדה שהרכב היה רכב חברה לפני 15 שנים יש משמעות כיום. הרבה יותר חשוב לבדוק את מצבו של הרכב כיום, ובמידה וכל התקלות מסתכמות באלו שציינת, אין סיבה שלא לרכוש את הרכב. זאת אומרת, למעט העובדה שעדיין מדובר בסוזוקי באלנו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

×
×
  • תוכן חדש...