Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס TS שנת 2005 - מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הרבה זמן מחפש רכב ועד עכשיו לא הייתי סגור על מה עדיף...

יש לי את האופציה לקחת את הסוזוקי אלטו חדשה מהניילונים עם ראש שקט ל3 שנים אבל אני רוצה להשתדרג מבחינת ביצועים ונוחות נהיגה (אני נוהג כבר 6 שנים על סיריון שנת 2000).

היום נתקלתי בטויוטה יאריס TS, שלוש דלתות, כסופה, שנת 2005 למכירה

עם 60,000ק"מ

יד 2 (לטענתו ידיים פרטיות).

ששאלתי את הבחור לגבי תאונות הוא אמר "מכה קטנה בכנף"

ראיתי שחסר הכיסוי של מנורת האיותות השמאלית (אני מניח שזה 50-100 שקל לשים חדשה).

בנוסף שריטות חנייה כאלה ואחרות וטיפה חלודה בחלק הפנימי של דלת הנהג (לא קריטי בשבילי).

הבחור רוצה עליה 65,000ש"ח אבל הוא טוען שיש מה לדבר על המחיר.

בדקתי במחירון יד2 ועל רכב במצב הזה המחירון הוא 67K (כך שהוא מבקש 2000 מתחת למחירון).

מבחינת גודל הוא נוח לי קומפקטי וזריז.

האם הרכב הזה מומלץ בכלליות?

האם יש לדגם הזה "מחלות" ידועות ?

מה כדאי עוד לבדוק לפני שאני קונה ?

כמובן שאקח אותו לבדיקה במוסך, אבל על איזה סעיפים להתעקש כשאני אנסה להוריד אותו עוד קצת במחיר?

פורסם

המחלה העיקרית של הרכב הזה הוא השוק הבעייתי שלו. זאת אומרת, שוק שהוא בעייתי מאוד לרוכשים ומעולה למוכרים :wink:

מכה קטנה בכנף, מכסה חסר של פנס איתות וכמה מכות חניה לא נשמעים לי כמו ביג דיל. אם הקילומטראז' אמיתי, הרכב מטופל כהלכה והחלודה בדלת אינה רצינית הרכב הזה עושה רושם ראשוני חיובי, למעט העובדה שמחיר המחירון שלו מופרח בעליל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מישהו יודע אולי מה המחירון שלו לפי לוי יצחק כי הבנתי שהמחירון של יד2 לא ממש תופס.

איך אני יכול לבדוק אם הקילומטרז' אמיתי, האם כשאני לוקח אותו לבדיקה הם יכולים לזהות?

פורסם
מישהו יודע אולי מה המחירון שלו לפי לוי יצחק כי הבנתי שהמחירון של יד2 לא ממש תופס.

איך אני יכול לבדוק אם הקילומטרז' אמיתי, האם כשאני לוקח אותו לבדיקה הם יכולים לזהות?

בנוגע לקילומטרג', רק אם הרכב טופל במוסכים מורשים, שם יש מעקב קילומטרג' תוכל לדעת האם הק"מ אמיתי.

לגבי המחירון של לוי יצחק, תכנס לאתר WINWIN, שם תוכל לבדוק מחירון בעלות שיחת טלפון.

בהצלחה,

סער.

• תוכן חדש...