Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי התלבטות קטנה, איך עידף לי לחבר את הרמקולים?

יש לי רדיו קלריון 785 ומגבר פיוניר שמגביר מורל דוטק

ואני כבר מבולבל אז מה אתם ממליצים איך לחבר אותם?

פאסיבי?

אקטיבי?

ואיך כדאי לעבוד עם המכשיר?

2 way?

3 way?

normal?

אה ויש גם סאב אבל זה כבר מגבר אחר אז זה לא בעיה

פורסם

המגבר פיוניר 2 יציאות או 4 יציאות?

3WAY בטוח שלא כי אתה לא בסט הזה.

תענה על השאלות ונמשיך....

ברור שעדיף לחבר את הרמקולים בבי אמפינג..

איזה דגם מגברים יש לך?

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

המגבר הוא 4 יציאות אין לי מושג איזה דגם אבל הוא לפני שידרוג אני פשוט לא מצליח להחליט איזה לקנות

ומה זה בי אמפינג?

מה זה אומר 3 way במכשיר?

יש לו אפשרות לבחור בין השלושה

שמישתנה לפי החיבור של הרמקולים

ואז גם משתנים אפשרויות הכיוונים ובמצב נורמל אין לו כל כך הרבה כיוונים שזה קצת מבאס

תודה

פורסם

ואז גם משתנים אפשרויות הכיוונים ובמצב נורמל אין לו כל כך הרבה כיוונים שזה קצת מבאס

תודה

אתה הבנאדם הראשון שאומר שאין לו כ"כ הרבה כיוונים,פשוט אתה לא יודע להיכנס אלייהם,ותאמין לי אם יש לך סט פשוט עדיף שלא תיכנס למה אחר כך אתה תוציא כסף,אם אתה רוצה להתקדם ולשמוע יותר חזק\איכותי אפשר עם המכשיר הזה להגיע לרמה גבוהה מאוד.

Scan Speak

פורסם

אחי נראה לי שאני די מכיר את המכשיר אבל כאשר אני שם אותו במצב נורמל אין לו את כל הכיוונים שיש במצב 2way או 3way ובבקשה מי שמכיר את הסט איך עדיף לחבר אותו?

• תוכן חדש...