Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב לכולם.

התחדשתי בסקודה פאביה 2002, 1.4 ידנית מלפני זמן מה.

אחרי הטיפול במוסך מורשה שאנס אותי קלות במחיר (אבל עשה עבודה טובה !), נשארו לי מספר שאלות שאני רוצה לברר. יכול להיות שאלו דברים שלא כ"כ רלוונטים ברכב הנ"ל, אבל אני אשאל מתוך הרגל שנותר מימי השרייד הלא עליזים בכלל:

רשום בקבלה ששמו לי שמן מנוע 10-40 בטיפול, לא רשום איזה יצרן או אם זה סינטטי מלא או חלקי או שום דבר בסגנון.

יש לי מיכל כמעט מלא של שמן LM 10-40 mos2, המיכל בצבע אפור, זה אפשרי לערבב שמן במידה ויחסר לי ? או שלא מומלץ בכלל ובכלל ?

יש לי גם בקבוק של הG12 המוזר הזה, במוסך אמרו שאפשר לערבב עם מי ברז, אבל לא נשמע לי הגיוני יותר מדי.

עם מה מערבבים את זה ? מי ברז ? מינרלים ????? קולה ????????????????

ושאלה לסיום - מה הלחץ אוויר שצריך לנפח את הצמיגים ברכב ? ראיתי על מכסה התדלוק כל מני מספרים שמתחלקים לפי הדגם של המנוע, ויש שם איזה 5 מנועי 1.4.

מצטער מראש על הבורות.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

כעיקרון, לא מומלץ לערבב סוגי שמן שונים, אפילו אם הם באותה הצמיגות (בגלל תוספים שונים). אתה יכול לברר באותו המוסך, מהו בדיוק השמן שמילאו לך.

למיטב הבנתי, השמן שמילאו לך הוא חצי סינטטי.

לחץ צמיגים: ברשיון הרכב שלך צויין דגם המנוע - לך לפי זה .

G12 מערבבים עם מי ברז. מקסימום 60% נוזל קירור 40% מי ברז , 40% נוזל ו 60% מי ברז יעשו את העבודה (וזה היחס שצריך להיות רשום על הבקבוק).

אפשר גם 50%-50%, כדי להקל עליך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ולאד תודה על התשובות !

לגבי הצמיגים, אמור להיות בערך 32 בכולם לפי המוסכניק במוסך המרכזי של סקודה, הייתי בביקור שם בשביל לחצן מראות חשמליות (160 שקל ! ועוד רצו לקחת ממני כסף על עבודה)

עכשיו לגבי השמן, כאן אני הכי מוטרד.

לאחר שיטוט וקריאה יסודית ברחבי הפורום, הבנתי שהשמן המומלץ לסקודה שלי הוא 5w-40w שעומד בתו תקן vw502

אבל בקבלה מהמוסך רשום "שמן 10w-40w תחליפי".

אמנם אני ארים צלצול מחר בבוקר אליהם ואשאל, אבל סביר להניח שינפנפו אותי ויגידו לי שככה זה צריך להיות והכול בסדר.

מה אמור להיות בפועל ?

המנוע זה AME 1.4 עם שרשרת.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

• תוכן חדש...