Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת איך הסאבים של חברתpower bass

יתרונות חסרונות עם למישהו יש נסיון איתם וכו' ומבקש עצות רק על החברה הזאת ככה שאין צורך להציע דברים אחרים.

תודה מראש לעוזרים.

bmw-530i 3.0L

פורסם

אצל חבר, חדש בקופסא הוא אומר שזה הסאב הכי חזק שיש במחיר שהוא נותן לי אותו{400שקל}כולל תיבה.

bmw-530i 3.0L

פורסם

אני שמעתי פעם PB באיזה מפגש פה בצפון הסאב הזה מדויק וחזק ב400 ש''ח הייתי לוקח עם לא תיהיה מרוצה תמכור אותו ב400 גם

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

לחבר שלי יש סאב של PB שיושב על מגבר של ORION.

עם כיוונים נכונים אפשר להגיע לתוצאה טובה יחסית.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

קניתי חיברתי אהבתי מאוד, הוא משודך למגבר קראנץ'1400.4 חדש שילמתי על שתיהם 1000שקל חדשים כולל אחריות שווה?

מה כדאי לקחת מורל טמפו או סאונד סטרים? מחכה להצעות לפני שאני הולך לקנות.

תודה מראש לעוזרים.

bmw-530i 3.0L

פורסם

יש לי סאב PB כמו שציינתה. אחד הסאבים הכי שווים למחיר שלו! מאוד חזק ולא נופל מאיכותי גם.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

• תוכן חדש...