Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיועד לחברה של אמא שלי ואמא שלי,

חברה של אמא שלי לא מבינה בשיט במחשבים, וקנה לעצמה לפטופ ללמוד

אנחנו גרים אחד מהשני חצי שעה נסיעה, כדי לחסוך כאבי ראש בטלפון אני מחפש תוכנה פשוטה לשליטה מרחוק כדי שאנחנו נוכל להיכנס מהמחשב שלנו למחשב שלה, הכי חשוב לי זה כשאנחנו ניכנס לאליה, היא תראה בדיוק מה אנחנו עושים, ז"א היא תשב מול המסך ותראה את העכבר בפעולה וכו, כדי שנוכל בו זמנית בטלפון להסביר לה מה מתבצע.

תודה מראש.

פורסם

logmein מומלצת מאוד! אבל את ההתקנה הראשונית עליך לבצע על המחשב שבו אתה רוצה לשלוט.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

לדעתי יותר פשוט לעשות את זה דרך "סיוע מרחוק" שמובנה בווינדוס.

אפשר להיכנס אליו יותר בקלות דרך המסנג'ר בעזרת "פעילויות" ואז סיוע מרחוק.. או שאפשר להכנס דרך התחל-תוכניות-עזרים.

Stay Dirty

פורסם
לדעתי יותר פשוט לעשות את זה דרך "סיוע מרחוק" שמובנה בווינדוס.

אפשר להיכנס אליו יותר בקלות דרך המסנג'ר בעזרת "פעילויות" ואז סיוע מרחוק.. או שאפשר להכנס דרך התחל-תוכניות-עזרים.

מצטרף להמלצה, remote desktop זו הדרך הפשוטה, המהירה והקלה ביותר לשליטה מרחוק.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

REMOTE DESKTOP זה השתלטות מרחוק - המחשב שמשתלטים עליו ננעל, הוא צריך שהמחשב ששולטים עליו יציג את מה שעושים עליו - אז אכן יש משהו מובנה ששולחים הזמנה ואז אפשר לראות - רק על תשכח לגבי מהירות ההעלאה - אם היא נמוכה מדי במחשב שהשתלטו עליו - לא תוכל לעשות הרבה.

פורסם

אני משתמש כבר הרבה זמן ב logmein ומאד מרוצה

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
Teamviewer

אני גם בעד TEAMVIEWER, כי יש לה סרבר שרץ ברקע, והיא לא דורשת הגדרות מיוחדות, או הפניית פורטים כלשהי (היא עובדת על פורט 80, והאוטנטיקציה עובדת דרך שרת מרוחק, משמע לא צריך עכשיו להסתבך עם איתור כתובת IP, יש מספר סרבר קבוע), ואפשר להגדיר סיסמה לחיבור מרוחק.

והיא גם לא מקפיצה דיאלוגים על הסכמה וכאלה, כדי להפעיל אותה, לא צריך אינטרקציה כלשהי עם הלקוח.

מה גם, שהיא חינמית (למשתמש פרטי), אז לא צריך גם לחפש קראקים בשבילה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תחילה לא RADMIN ולא VNC,

מערכות מלאות בפרצות ולא מאובטחות בכלל (בחלק מהאנטי-וירוסים, מזוהות כטרויאנים).

עכשיו,

בגלל שאתה שואל את השאלה הזאת (RDP (Remote Desktop לא מתאים לך כי אתה צריך לאבטח את התקשורת ואתה תסתבך.

המלצה שלי,

LOG ME IN הכי פשוט, ויחסית מאובטח.

Team Viewer לא נכון עבורך מכיוון שזוהי תוכנה לתקשורת חד-פעמית, ולכן קליינט Log Me In עדיף לאורך זמן.

ד.א

גם Log Me In לא עולה כסף בגרסא הבסיסית שהיא מספיקה בהחלט.

בברכה,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
Team Viewer לא נכון עבורך מכיוון שזוהי תוכנה לתקשורת חד-פעמית

מי אמר לך את השטויות האלה?

אפשר להתקין אותה על מחשב הלקוח, ולהגדיר אותה כך שהיא תרוץ קבוע ברקע, עם מס' קבוע, קוד קבוע, ואפשרות להתחבר מתי שרוצים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...