Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנשים רעים שברו את הפח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

מישהו שבר לנו את פח האשפה בבניין. מבדיקה בזאפ, גיליתי שמחיר של הפח יחד עם המשלוח הוא 1700 ש"ח (770 ליטר). מישהו יכול להמליץ על בית עסק שמוכר פחים כאלה בפחות כסף? כמו כן אשמח לקבל עצות על איך אפשר למנוע שבירה של פחים או מעשים ואנדאליים למינהם. חשבתי להתקין מצלמה אבל זה קצת יקר וגם לא מונע מאנשים לשבור פחים.

תודה למגיבים.

פורסם

עד כמה שברו אותו? לשברים קטנים ראיתי שמרכיבים טלאים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עקב התחביב החרדי הנפוץ של שריפת פחים בירושלים,

כל הביתנים הקטנים שהיו מיועדים לפחים מפלסטיק (על גלגלים) נסגרו עם מנעול כבד,

ולכל רצף של בניינים בעיר יש פח עצום ממתכת שתופס כ-2 מקומות חנייה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
גם החצר שלי לצערי משמשת כחיריה התורנית כשהמקום בפח נגמר :\

עם זה אין בעיה... בדרך כלל אותו סוג אוכלוסיה שעושה כאילו דברים לא נוהגת להפריד בין זבל לנייר, ועוד יותר, לא נוהג להפריד זבל +מידע וזבל.

בעזרת מחשבה יצירתית ניתן להשיב את האבדה לבעליה החוקיים...

לאחר פעמיים-שלוש כאילו זה יפסק.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...