Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקנית רכב עד 25K (יפני)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה החלטתי לרכוש רכב יד שניה בכ20 אלף שקלים.

התייעצתי (וגם חיפשתי פה בפורום) וכל מי שיצא לי לדבר איתו והוא מבין ייעץ לי לקנות אך ורק מכונית יפנית.

רוב האנשים באמת המליצו על דיהטסו שרייד (עם ק"מ נומוך) אבל אישית לא כל כך בא לי לקנות רכב ב20 אלף בשנתון הזה (למרות שהוא אמור לשמור על הערך שלו), הוא פשוט לא נראה שווה 20 אלף.

אופציה נוספת היא מאזדה 323 שנתון 2000 במחיר של בין 20 ל25 אלף,

רציתי לדעת מה אתם ממליצים.

כמובן שיש את היתרונות של שרייד שזה חיסכון ענקי בדלק ובמוסכים.

האם יש הדבל משמועתי בעלויות של הדלק וטיפולים (או ריבוי תקלות) במאזדה 323 ?

אשמח לקבל תשובות כמה שיותר מפורטות אני די חדש בנושא ואני מנסה להבין.

אם יש רכב אחר שאתם ממליצים שהוא חיסכוני ואמין וגם נראה טוב באזור ה20 אלף, אשמח לשמוע!

בנוסף במידה והחלטתי לקנות רכב מה באמת חשוב לבדוק ?

ק"מ, תאונות (אין פגיעה בשסי), ליסינג, כמות ידיים, בדיקה במוסך.

עוד משהו לדעתכם ?

תודה רבה,

דורון 

פורסם

האם יש צורך ברכב משפחתי או שמיני יספיק ?

אם יש צורך ברכב משפחתי יפני בתקציב שציינת אני ממליץ על קורולה שנת 97 , מדובר על אחד הרכבים היותר מוצלחים של טויוטה .

עם גיר ידני יש לו צריכת דלק מצויינת , ביצועים טובים מאוד ביחס לשנתון ולקטגוריה של משפחתיות 1600 .

איכות הפלסטיקים והרכבה די טובים אך הנוחות סבירה מינוס .

אם אתה מחפש מיני הייתי ממליץ על הפונטו , אמינות סבירה ועלות תיקונים מאוד נמוכה .

הרכב מאוד חסכוני ובעל נוחות סבירה .

• תוכן חדש...