Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים

gilad yadin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מאוד שמח אם משהו היה יכול לתת טיפים כיצד אפשר להבחין באיכות הצמיג אם הצמיג גמור או שעדיין אפשרי לשימוש בקיצור על פי אילו פרמטרים קובעים את איכות הצמיג?

פורסם

האם אתה מדבר על צמיג משומש או חדש?

אם צמיג משומש: הכי חשוב לראות את מידת השפשוף של הדפנות או הסוליות.

בדוק את עומק החריצים בצמיג על ידי סרגל קטן, הכנס אותו לחריץ ותראה בדיוק מה עומקו של החריץ, אם פחות מ2-3 מ"מ, הצמיג ישן וצריך להחליף.

שים לב גם לדפנות, אם הדפנות משופשות מאוד ואתה רואה שרוב הכיתוב כמעט נמחק כולו - כנ"ל, הצמיג ישן וצריך להחליף.

אם צמיג חדש - איכות בודקים לפני ארבעה פרמטרים (לדעתי) - יצרן, דגם, ארץ ייצור ושנת ייצור.

ערוך חיפוש בפורום לגבי צמיגים חדשים ותמצא מידע רב.

אני ממהר לקראת המוות במהירות של שישים דקות לשעה

פורסם

אני מכיר כמה סימנים. מומחים ממני בוודאי יפרטו יותר:

א. עומק החריצים - בצמיג חדש בחריצים של פני הצמיג עמוקים. ככל שהשימוש בו מסיבי יותר, והצמיג צובר יותר נסועה, החריץ יקטן [כושר ניקוז המים יפחת והצמיג יחליק בכביש רטוב].

ב. יובש - סימני יובש וסדקים על פני הצמיג מעידים על בלאי מתקדם, חשוב להדגיש שהגורמים העיקריים הם זמן ושמש. לכן גם צמיג שלא נסעו עליו הרבה יכול להשחק.

ג. פגמים - חורים, קילופים וכו' הנגרמים מכביש משובש - בורות - ברזלים וכו'.

ד. שחיקה לא שווה - תעיד על כוון פרונטו לקוי.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

שנת ייצור.

כמו שאמרו לך, צמיג, גם אם הוא ישן (בין 3-5 שנים), הוא בלוי, גם אים אין עליו סימני שחיקה.

על כל צמיג מוטבע תאריך הייצור - 4 ספרות המציינות את השבוע בשנה, כלומר 4009 מציין את השבוע הארבעים בשנת 09.

ערוך חיפוש בפורום לגבי צמיגים חדשים ותמצא מידע רב.

הוא שוב צודק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...