Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה- 330 וה - 335 קטנות יותר ומתחרות לדעתי ב- C קלאס. לסידרה - 5 אין מכונית קופה. ה- 5GT החדשה אולי?

כחובב ב.מ.וו מושבע, נדלקתי על ה- E350 קופה של מרצדס, מה עושים?

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ה- 330 וה - 335 קטנות יותר ומתחרות לדעתי ב- C קלאס. לסידרה - 5 אין מכונית קופה. ה- 5GT החדשה אולי?

כחובב ב.מ.וו מושבע, נדלקתי על ה- E350 קופה של מרצדס, מה עושים?

סידרה 6.

ל-630 יש בדיוק את אותו הספק אם כי היא יקרה משמעותית.

פורסם

זה "חובב מושבע" זה?

יא בוגד !!!!

:)

אם מרחב פנים נדיב זה לא סופר חשוב לך - אז מה רע בבימר 335?..........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הבעיה עם סדרה-6 (מבחנתי) זה שהיא כבר ותיקה, אמנם עברה מתיחת פנים קטנטונת ב- 2008 אבל זהו מ - 2004 בערך.

ה - E קופה היא עיצוב חדש ורכב עם הרבה חידושים לעומת ה - E הקודמת ולא רק בעיצוב.

שלא תבינו לא נכון, אני חובב ב.מ.וו מ-ו-ש-ב-ע אבל פעם ראשונה שאני מתלבט.

ונניח שאחכה מספר חודשים, אפילו שנה, מה יתחדש אם בכלל בסידרה-6? לי לפחות לא ידוע על תוכניות.

ובקשר ל - 335, רכב מדהים עם הטורבו הכפול, ביצועים מצויניים וכו... אבל - הגודל במקרה הזה כן קובע אצלי, מה לעשות, יש גם משפחה ואנחנו לא רוצים תמיד להתנייד כמשפחה ברכב של אשתי.

פורסם

ניסיתי לשעשע, לא ידעתי שאתה רציני עד כדי כך.

קבל התנצלותי הכנה.

בכל מקרה, אם כיום אתה עם סדרה 5, מעבר לסדרה 3 (אפילו 335 קופה) תהיה נראה לי קצת ירידה ברמה, לא?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

כמו שאמרתי, סדרה-3 קטנה עבורי. אבל, אני לא רואה בה ירידה ברמה. בטח שלא במנוע אם אני מחליף ל - 335.

נסיעת מבחן על ה- E עדיין לא עשיתי. כחובב ב.מ.וו אני בטוח שההנאה לנהג במרצדס לא תהיה כמו בב.מ.וו, אבל, הבנתי מהכתבות האחרונות, שגם ה - 5 החדשה כבר לא "נותנת" לנהג כמו קודמותיה.

פורסם

איזה מנוע בסדרה 5 אם מותר לשאול?

אם אתה מחפש רכב משפחתי (ולא להשתמש כמשפחה ברכב של האשה) מדוע קופה?

מנסיון שלי, סדרה חמש קצת עצלה בגרסאות הנמוכות, גרסת הטורבו הכפול מרגישה יותר טוב.

בתור אחד שמתנייד ב335 אני יכל להגיד לך שזה תענוג צרוף. אמנם הרכב המשפחתי הוא ואן, אין לנו שום בעיה לשים את שלושת הילדים מאחור בב.מ.וו.

השאלה מה אתה מחפש. אם אתה מחפש ריגושים והנאה מהנהיגה, המרצדס לא תספק את אותם רמות שה335 תתן לך.

פורסם

A5. בלי ספק.

מאוד אוהב את הבימרית וגם את הבנץ, אבל האודי יפה מהן משמעותית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
איזה מנוע בסדרה 5 אם מותר לשאול?

אם אתה מחפש רכב משפחתי (ולא להשתמש כמשפחה ברכב של האשה) מדוע קופה?

מנסיון שלי, סדרה חמש קצת עצלה בגרסאות הנמוכות, גרסת הטורבו הכפול מרגישה יותר טוב.

בתור אחד שמתנייד ב335 אני יכל להגיד לך שזה תענוג צרוף. אמנם הרכב המשפחתי הוא ואן, אין לנו שום בעיה לשים את שלושת הילדים מאחור בב.מ.וו.

השאלה מה אתה מחפש. אם אתה מחפש ריגושים והנאה מהנהיגה, המרצדס לא תספק את אותם רמות שה335 תתן לך.

530, 3 ליטר עם שיפורים קלים (עדיין אטמוספרי)

וכן, מחפש קצת יותר ריגושים אבל לא רוצה להתפשר על הגודל ובעיקר המקום לנוסעים מאחור שמציעה ה- 335 או סדרה-3 ככלל.

תודה

• תוכן חדש...