Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
A5. בלי ספק.

מאוד אוהב את הבימרית וגם את הבנץ, אבל האודי יפה מהן משמעותית.

RS, אתה חובב רכב או אומנות? היופי חשוב אבל לא עד כדי כך, יש תכונות יותר חשובות....

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי הלך על ה-S5, ללא ספק.

ה-E החדשה מדהימה והקבריולט בכלל (הקופה לא רחוקה מאחור), אבל בשלב הזה של החיים הייתי רוצה רכב קצת יותר צעיר. אולי אצלך זה כבר אחרת... ;)

הבעיה היחידה היא המחיר. כמה עולה הE350 קופה? ה-S5 ברמה אחרת לגמרי מבחינת ביצועים ואם ההפרש סביר מבחינתך, לא חושב שתמצא משהו טוב יותר.

פורסם

נשמע שפותח השרשור מחפש יותר אלגנטיות, פינוק, יוקרה, סמל סטאטוס מסויים, שאולי לא יוכל לקבל באודי.

מה גם, לא נראה לי שהוא מוכן לעבור לאודי, לא משנה כמה יפה/חזקה היא תהיה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
RS, אתה חובב רכב או אומנות? היופי חשוב אבל לא עד כדי כך, יש תכונות יותר חשובות....

גם וגם :wink:

קראת על האודי?

מכל מה שקראתי עליה - היא רחוקה מלאכזב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
נשמע שפותח השרשור מחפש יותר אלגנטיות, פינוק, יוקרה, סמל סטאטוס מסויים, שאולי לא יוכל לקבל באודי.

מה גם, לא נראה לי שהוא מוכן לעבור לאודי, לא משנה כמה יפה/חזקה היא תהיה.

אם הוא חובב BMW מושבע ומוכן להסתכל לכיוון מרצדס, זאת כבר התקדמות.

נכון שלאודי אין את המסורת שמאוד חשובה לחלק מחובבי הBMW, אבל אם כבר מגוונים צרך לבדוק את כל האופציות.

נכון שמרצדס הכי מייצגת את הדברים שאמרת ובעיקר מפנקת יותר מאודי (ובגלל זה מיועדת לקהל יעד מבוגר יותר לדעתי), אבל הוא שם דגש גם על ביצועים ואני חושב ששיפור משמעותי בביצועים (וגם ביופי...) שווה התפשרות מסויימת בפינוק.

אלה שני דברים שלא תמיד באים ביחד... ובאופן כללי, אני לא חושב שS5 זאת התפשרות גדולה מידי גם בנושאים שציינת ;)

פורסם

המרצדס יכולה להיות בחירה מצוינת אם תצורת הקופה מתאימה לך, לכן אינני מבין את ההתלבטות.

אילו הדילמה הזו הייתה עומדת לפני היום, אז הפתרון שלי היה g37 קופה, רכב גרזן עם התנהגות כביש מופלאה גם במהירות תלת ספרתית שספרת המאות שלה היא לא אחד...

למרות קרסו, למרות אנשי המכירות המעפנים שלהם, רק בשל הרכב המופלא. הספסל האחורי שבו סימלי למדי ומתאים רק לילדים, אבל אם הוא מתאים לך, נסה את הרכב - לא תתאכזב.

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן לא מזמן על ה- G37 סדאן. הרכב באמת חזק (איך לא עם 320 כ"ס ונתון של 5.8 למאה)

אבל הרכב קטן (כמו הסידרה - 3). ואגב, אם רוצים קצת פינוק ובוחרים בדגם ה- GT ועוד קצת תוספות, המחיר מזנק ל - 350K קצת הרבה לטעמי עבור ניסאן משודרגת.

פורסם

ה-E קופה מתחרה בסדרה 6 של ב.מ.וו. וב-CTS קופה של קאדילק, והן ממוצבות מעל ה-A5 והסדרה 3 קופה.

המתחרה של אאודי ל-E קופה תהיה ה-A7 שתחשף בקרוב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא הייתי אומר שה-6 מתחרה ישירה של ה-SL.

אלו רכבים שונים (דוגמא: יחס המשקל בין ה-6 הכבדה לעומת ה-SL הקלילה יחסית לעומתה).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני מסכים כי מיצוב חלק מהרכבים הנזכרים בשרשור הינו בעייתי אך זה נעשה במידת מה בכוונה ע"י היצרנים (בין היתר בשל ניסיון לתפוס נישה מסויימת וכדי לנטרל תחרות עם המתחרות המסורתיות הפוטנציאליות וכיו"ב).

נ.ב.

לדעתי סידרה 6 כלל לא מתחרה ב-SL (ולומר שכן נשמע לי כמו תירוץ של בעל סידרה 6 שידו אינה משגת SL...:-P).

פורסם

שמע אני נהגתי על האוט בארה"ב תקופה

עם אתה מחפש אוטו מפנק ספורטיבי(לא ספורט)

גדול כן גדול ניכנסים בקלות 4 אנשים

זה האוטו בשבילך אני נהנתי מכל רגע איתו

לך לסוכנות יש להם אוטו להדגמה שעשו עליו כמה כמה כתבות בעיתונות הרכב הישראלי

בהצלחה

פורסם

אם חשוב גודל, אז ה CL, שהיא גרסת הקופה של ה S קלאס, היא אופציה מעניינת, עם מנועים שרק מתחילים בנפח 5 ליטר. אמנם המחיר מטורף (אפילו במונחים של מרצדס), אבל יש היצע מכובד של משומשות מכל השנים ב 2 YAD.

אני לא מסכים שה E קופה היא המתחרה הישירה של סדרה 6, כי אז מי המתחרה של סדרה 3 קופה?

לדעתי, הספורטיביות של ב.מ.וו. ומרצדס ממוצבות כך:

סדרה 1 שלוש דלתות מול CLC (הגירסה החדשה של ה C קופה)

סדרה 3 קופה מול E קופה (שימו לב שקודמתה של ה E קופה, ה CLK מבוססת על ה C קלאס, המקבילה לסדרה 3)

Z4 מול SLK

סדרה 6 מול CL בגרסאות הסגורות ומול SL בגרסאות הפתוחות

יש לי התלבטות דומה כרגע, אבל בין מכוניות ישנות בהרבה.

אם הייתי צריך לבחור בין חדשות (ובהנחה שצריך מושב אחורי, אחרת -ובהנחה שיש כיס עמוק- הייתי בוחר ב SL) למרות שאני חובב מרצדס, הייתי בוחר בסדרה 3 קופה.

זמנה של סדרה 6 עבר, עם תא המטען שנראה כאילו הודבק במקרה על הרכב, כמו בסדרה 7 של 2001. אף פעם לא הבנתי למה כשסדרה 7 עברה מתיחת פנים בה הפנסים האחוריים נמתחו לתוך מכסה תא המטען - לא עשו מתיחה זהה בסדרה 6.

bmw_6series_rear.jpg

BMW_7_series_rear,_S2006.JPG

פורסם

סדרה 6 מול CL בגרסאות הסגורות ומול SL בגרסאות הפתוחות

/quote]

הCL לא מתחרה מול סדרה 6 מכיוון שהיא לא באמת מקבילה לSL, אלא רמה מעליה, והיא אינה SL קופה.

אוטו שכן אפשר להגיד אליו שמתחרה בCL זו בנטלי קוננטינל GT אבל זה כבר נישה אחרת .

• תוכן חדש...