Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קלסיקה מודרנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכבוד הגיעי לכמעט 55 ,שבעיניי ילדיי כשלעצמו זהו מעמד של פריט אספנות,צ'יפרתי את עצמי בקלאסיקה מודרנית(1992)

mx 5 015.jpg

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

ואת הזקנה עם הרבה כאב לב ,שמתי בחוץ,כדי לפנות מקום לצעירה.

שש עשרה שנים היא איתי ועכשיו מחוסר מקום יתכן ולא תהיה לי ברירה אלא למכור,אם אמצא לה בית אוהב.

%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C%20%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%9D%20%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%

mx 5 007.jpg

פורסם
לכבוד הגיעי לכמעט 55 ,שבעיניי ילדיי כשלעצמו זהו מעמד של פריט אספנות,צ'יפרתי את עצמי בקלאסיקה מודרנית(1992)

יפה, אחלה מתנה קנית לעצמך, זה בהחלט כיף אבל כיף אחר, אין את ריח השמן מהמנוע, אין את הנסיעה הזהירה עם הקשבה תמידית לצלילי ורחשי המנוע, אבל כמו שאמרתי, זה בהחלט כיף אחר.

יכולת להינות משני העולמות אם היית מוצא לעצמך קלאסית ספורטיבית ישנה פתוחה, לא?

תתחדש ותהנה.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

זו הדרך להנות משני העולמות,היפנים כמעט העתיקו את הלוטוס אלן לרכב מודרני שנותן תחושה של רכב קלאסי,עם אמינות יפנית.

אפילו המנועים דומים.

E&M_Front.jpg

ElanEngine.jpg

MiataEngine.jpg

פורסם
זו הדרך להנות משני העולמות,היפנים כמעט העתיקו את הלוטוס אלן לרכב מודרני שנותן תחושה של רכב קלאסי,עם אמינות יפנית.

אפילו המנועים דומים.

הבעיה היחידה שנשאר להעתיק היא האמינות:lol: :lol:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
היית קונה אלפא ספיידר ונהנה משני העולמות[/quot

אלפא זה לצעירים,אני רוצה להנות מנסיעה מינהלתית שקטה,רוח על הקרחת,אמינות יפנית ,וכמכונאי

לטפל בעצמי ברכב.

לטפל באלפא,מרצדס או אפילו קלאסית פתוחה ישנה,יש תוספת כאב ראש,צורך ברכישת ידע ספציפי לרכב וחלפים יקרים יותר ופחות זמינים לפחות בדרום הארץ.

מזדה מיאטה נבנתה על ידי מהנדסים יפנים,כהצדעה לרודסטרים האנגליים הקלאסיים,חלוקת משקל 50-50 ,מנוע קדמי והנעה אחורית,התנהגות כביש דומה לרודסטרים האמורים,אבל ללא תחכום מיותר,קלה לעבודה עצמית והיו הצלחה גורפת בעולם וכתוצאה אין שום בעיה להשיג חלקים וכל מכונאי יכול לטפל ללא צורך במומחיות מיוחדת.

פורסם

אכן 1.6

ואם לא אמכור את הזקנה ,אמצא פיתרון טוב יותר לשמור אותה,כי יהיה חבל לראותה מידרדרת.

פורסם

המיאטה היא לא פשרה, המיאטה היא הדבר האולטימטיוי עצמו.

כחובב אלפות ובעיקר ספיידרים ישנות, תמיד חשבתי שכל אומה מייצרת לפי האופי שלה. גרמנים יעיל ומשעמם, יפנים אותו דבר רק בחצי כסף, אנגלים - כמו האימפריה: נראה נהדר אבל עם איכות אפס, צרפתים דואגים רק לתחת שלהם, ואטלקים חיים מהר ומתים מהר...

לפי הפילוספויה הזאת לא האמנתי שיפנים מסוגלים לייצר נשמה, זה פשוט לא בתוכנה שלהם.

פעם הדעתי ללאס ווגאס ותכננתי לשכור רכב רציני. אחרי שאת שני הפורשה שהיו במגרש חיסלו אמריקאים שלא ידעו לנהוג בגיר רגיל, חיפשתי משהו אחר. הפרארי היו יקרות מידי, קורבט לא עניניה אותי, ואז ראיתי בקצה המגרש מיאטה עזובה. היא גם היתה הרכב הכי זול להשכרה...

התיישבתי ברכב ואמרתי הממ, אחלה תנוחת נהיגה, הכל יושב נכון, יפנים יעילים שכמותם אבל בטח לא תהיה לה נשמה. הורדתי את הגג ויצאתי לכיוון שמורות האינדיאנים. אקצר את הסיפור אבל רק אומר שאחרי יום שלם של נהיגה בלתי פוסקת (פשוט לא יכלתי להפסיק) החזרתי אותה למלון, עשיתי סיבוב ונתתי לה נשיקה...לא יכלתי להתאפק.

המסקנה היא שהמיאטה אוכלת לועסת ויורקת החוצה כל רודסטאר (כולל ספיידר אהובתי) במה שחשוב באמת: התנהגות כביש, תקשורת עם הנהג, ונשמה ענקית. לא נהגתי ברודסטאר שמשתווה אליה, ובמעט רכבי ספורט שקרובות אליה. הרכב הכי כייפי שנהגתי בו אי פעם. זאת הגדרה של קלאסיקה.

וכן, לנהוג ב 4 מעלות עם גג פתוח כשחימום של מאזדה מאפשר את זה, לא מוריד מהחוויה...ולראות תפסים של גג שיכולים לגרור אוניה בינונית במקום הצעצועים של האלפא שנשברים בידיים, גם זה לא חסרון.

אז תתחדש ותהנה, קנית את הדבר הכי טוב שיש.

איתן

פורסם

לפני הרבה שנים היתה לי אלפא ספידר. מ1996 - יש לי מיאטה. אם תשלם לי - לא אחליף את המיאטה בספידר. המיאטה היא המכונית הכי מהנה בכללי שאי פעם היתה לי. זה לא שהספידר לא טובה - אני אוהב אלפות ויש לי אחת כיום (לא ספידר) - אבל המיאטה יותר מהנה.

בעבר היתה לי לוטוס 7, כיום יש לי גם אלפא GTV מודל 69 - מכוניות נהדרות - אבל מיאטה מקורית היא קלסיקה אמיתית.

פורסם

יפה כתבת,חיפשתי את הכתובית "מדור פירסומי" כל כך הרבה תשבחות כמעט שלא נראה אמיתי.

לפני יותר מ 30 שנה הייתה לי פיאט ספיידר 850 ,שעל אף המנוע החלש יחסית נתנה חווית נהיגה אמיתית, במיוחד

בעזרת זריקות הזנב עקב משקל המנוע האחורי.התגעגתי לחווית הנהיגה בספיידר,חבל שחיכיתי כל כך הרבה זמן,אבל עכשיו

נחזיר את הזמן האבוד בעזרת המיאטה.

תודה על הפירגון.

• תוכן חדש...