Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו קליאו RT 1.4 1996 וחום המנוע עולה כמו שצריך אבל כל המיים מבעבעים כאשר אני נוסע חצי שעה ואחרי שעה אין בכלל מים בדקו לי אם יש נזילה וגילו שאין הוצאתי את הטרמוסטת וזה עדיין ממשיך ליפני כחודשיים החלפתי אגזוז לאגזוז ישן וכמה זמן אחרי התחילו כל הבעיות האלה אז שאלה ראשונה: יש מצב שהמנוע מתחמם בגלל האגזוז?? או הזה ראש המנוע לא טוב אבל אין לי שמן במים או מים בשמן.

פורסם

שלום רב וברוך בואך לפורום !

ראשית ברכות ,לכתיבת הכותרת הקצרה הקולעת, העינינית, והמושכת את העין !

שנית אין קשר לאגזוז ולחימום המנוע.

לא ציינת פרט חשוב,האם נפלט עשן לבן מצינור הפליטה?

אין קשר ישיר בין תקינות ראש מנוע,איבוד מים, ומים בשמן, או שמן במים.

בעייתך בסבירות גבוהה, היא בעיית מי קירור החודרת לתא השריפה, בגלל ראש מנוע אכול, ו/או אטם ראש שרוף, שלא מונע מחדירת קומפרסיה למים, ומכאן הבעבוע במיכל העבוי, ומעבר מים לתא השריפה, שם הם הם הופכים לקיטור, מתאדים להם, ונפלטים בצורת עשן לבן, מצינור הפליטה.

אין כנראה מנוס מפירוק ראש מנוע, ולאחר בדיקת לחץ הפוך, שיאשש את אבחנתי, קרוב לוודאי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...