Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת בולמים בפיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף בולמים, הבעיה שלי שאין לי תמכווץ, יש למישהו רעיון איך אני עושה את זה? שמעתי שעשו את זה בקומבינות.

פורסם

קומבינות לא ממש עוזרות.

וגם לא ממש מועילות, יש פה פרוייקט שעשו לפולו החלפת בולמים הוא קנה מקווץ ב150 שקל. פשוט וטוב.

וזה עדיף לך. כשאני התחלתי לעבוד במוסך עוד בימים הראשונים לפני בערך 5 -6 שנים ניסיתי לעשות "קומבינה "

ועף לי הקפיץ לפנים והייתי מאושפז ללא הכרה. אני לא מאמין בקומבינות. זה קפיץ חזק מאוד.

עדיף להשקיע עוד קצת ולקנות מקווץ.

Rover 214Si

מכונאי רכב

פורסם

מאיפה קונים מכווץ?(אזור רחובות).

ועוד שאלה הבנתי שאפשר לחדש/לשפץ בולמים, האם זה קיים בכלל? ואם כן מה ההבדל במחיר והאיכות לעומת חדש.

תודה מראש:)

פורסם
מאיפה קונים מכווץ?(אזור רחובות).

ועוד שאלה הבנתי שאפשר לחדש/לשפץ בולמים, האם זה קיים בכלל? ואם כן מה ההבדל במחיר והאיכות לעומת חדש.

תודה מראש:)

בוקר טוב לירן

אני החלפתי לאחרונה 2 בולמים קידמיים לרכב עלות העבודה כ-200 ש"ח

לפי דעתי מיותר לקנות מכווץ כמה כבר אתה מחליף בולמים ברכב.

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם
אז אולי תספר לכולם מי הצדיק שהחליף לך בולמים ב-200 ש"ח?

כי רק להעלות את האוטו על הליפט עולה יותר.

"אז אולי תספר לכולם מי הצדיק" תגיד לי אני חייב לך משהו תתחיל להרגיע.

ולשאר החברים מוסך הסרן בבאר שבע עשה לי את העבודה על הבולמים לבקש את חיים אחלה מחיר וגם אחלה שירות.

טלפון:

08-6278554

כתובת:

דרך חברון 6 באר שבע

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

• תוכן חדש...