Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש ברשותי פורק אסקורט שנת 1995 ואני מתכנן בע"ה להשתדרג לרכב חדש יותר -לשנת 2001\2000.

הייתי היום על רכב מסוג סיאט , והרגשתי שהסיאט (החדשה) ממש, אבל ממש "חלשה" ביחס לפורד שלי.

שמתי לב שהבעיה היא לא רק בסיאט,

זהו דפוס פעולה חדש של יצרני המכוניות (למעט ב.מ.וו חחח) שהם התחילו לייצר רכבים שפוט חלשים יותר.

כשאני אומר חלשה אני מתכוון שאם דופקים קלות על פח הרכב -מרגישים שהוא "דק" ממש בהשוואה לרכבים ישנים יותר.

אני צודק ?

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

אין משמעות לעובי הפח החיצוני, זו דעה קדומה נושנה.

מה שחשוב זה המבנה הפנימי ואיך הוא קורס בתאונה, דווקא כדאי שהאוטו יתקמט ולא אתה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מה שמגן עליך ברכב בעת תאונה זהו ה"כלוב",קורות ברכב המקשיחים ושומרים עלייך מפני פגיעה של חפץ\רכב בפגיעה ישירה ברכב וחדירתו לתוך חלל הרכב.

הפח הינו שולי,לא באמת משנה האם הוא כבד\עבה יותר.

בצרפתיות הידועות ברמות בטיחות גבוהות מאוד המון חלקים עשויים פלסטיק וחומרים שפשוט סופגים את אנרגיית המכה ונשברים\קורסים.

עדיף לבדוק את רמת הבטיחות שקיבל הרכב מהגופים האחראיים לזה NCAP לדוגמא.

כמובן שרכב בעל מס כריות אוויר ושלל מערכות ועזרים יהיה בטיחותי יותר מרכב בעל אבזור בסיסי(ככל שהרכב חדש יותר ככה הוא כנראה יהיה בעל רף גבוהה יותר בטיחותית).

• תוכן חדש...