Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר של CRUNCH

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום בחנות אודיו וביקשתי מגבר JBL C60.4 (שנראה לי מראש חלש מידי פשוט הוא היחידי שנכנס לי בתקציב ועדיין נחשב לאיכותי) ושהצעתי את המגבר הזה הוא אמר לי שהוא יכול להביא לי אותו ב600 שקל, אבל הוא אמר שלא כדאי לי כי הוא מגבר חלש והוא לא יפתח לי את הרמקולים בכלל (6X9 +6.5 של מורל טמפו) והוא ישר הציע לי מגבר של קראנצ' ב600 שקל שמוציא לכל יציאה 115 RMS קוראים לו 900.4 .

מה אתם אומרים שווה לי לקנות אותו או שעדיף לדבוק בJBL ?

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

ה- JBL עדיף על הקראנצ'.

אני לא בטוח שהקראנצ' מוציא יותר, לא כל חברה מספקת את מה שהיא כותבת על המגבר, לפעמים אפילו לא חצי.

מה אתה מתכוון להגביר ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

רשמתי בהודעה למעלה

6X9 +6.5 של מורל גרסאת טמפו

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

אני הייתי לוקח את ה- JBL CS60.4 על פני הקראנצ' בכל יום בכל שעה.

למה לא לקחת 75.4 מיד שניה ב- 700-750 ש"ח ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

נראה יכול ליהיות שיבואו איתי עוד כמה חברים ואז נקנה שלוש אנשים JBL GTO1004 והוא יעשה לנו מחיר בנ"ז ***שים לב לסגנון הכתיבה השכונתי משהו שלך, הוא לא מתאים לנו כאן***.

אם אני יקנה את הGTO1004 תיהיה לי מערכת איכותית ב3300 שקל.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

קצת קשה לי להאמין שאם תקנו 3 מגברים יעשה לכם מחיר..

התמחור שלו הוא מאוד קרוב למחיר הקניה של החנות (אין יותר מידי רווח)

כך שאל תבנה על זה.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם
נראה יכול ליהיות שיבואו איתי עוד כמה חברים ואז נקנה שלוש אנשים JBL GTO1004 והוא יעשה לנו מחיר בנ"ז ***שים לב לסגנון הכתיבה השכונתי משהו שלך, הוא לא מתאים לנו כאן***.

אם אני יקנה את הGTO1004 תיהיה לי מערכת איכותית ב3300 שקל.

לא יודע מה הציפיות שלך,מערכת סבירה,אבל איכותית? זה כבר עניין של מה שמעתה לפניי זה!

פורסם

בקרוב מאוד יהיה לי ואני אעדכן אותך אם חשוב לך לדעת :] אני בשידרוגים.

דרך אגב,המערכת שאני מביא מספיקה מאוד בשבילי,אבל אני מציאותי ויודע שלאיכות של רמות גבוהות אני לא יגיע איתה,אבל אחרי בחירת רכיבים של לא מעט זמן,ואחרי שסידרו לי מחיר טוב,אני הולך עלייה!

• תוכן חדש...