Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicMotorcycle.php?CatID=1&SubCatID=4&CarID=78611&Code=4aa487aa21e8571dd8c0226f6772ec96

אני קבעתי איתם שאני אגיע לעשות בדיקה לחמוד הזה בעוד כמה ימים אבל רציתי לישאול האם מישהו מכיר את האופנוע הספציפי הזה ואולי איזה משהו מהעבר שלו? כל דבר שאתם מכירים יעזור. אם אני לא טועה הוא היה בעבר באזור חיפה אז אם יש כאן אופנוענים חיפאים אני אשמח שתישאלו את החברה שלכם אם מישהו מכיר את האופנוע ויודע על איזה בעיה שיש איתו. תודה.

פורסם

אני רק רוצה להגיד סחטיין על המעבר לצד הפסיכוטי של המפה המוטורית..

:evilbat:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
תראה, מדובר באופנוע הזה עקרונית:

0802_01_z+kawasaki_zx_12+mercedes_model.jpg

שמת תמונה של בחורה (בלי אבטיח).

היכן האופנוע?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רכבת כבר בעבר!?

אתה בטוח שאתה צריך כזה מכשיר? לא רוצה "להסתפק" ב-VFR800 או CBR600F למשל?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הוא היה לי גם על הכוונת לפני מספר ימים, ירדתי ממנו בגלל בעיית חלקים למודלים האלו (והחלקים יקרים בטרוף!)

עדיף את המודלים של 04'.

קח בחשבון שהצמיג האחורי ייחודי לדגם הזה וגם יקר מאוד

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

בדקת את עלות החלקים באיביי? יש לי כמה וכמה חברים שמצליחים להחזיק את הכלים האלה רק בזכות האתר הזה. ידוע שבארץ המחירים מנופחים ומוגזמים. למשל חבר עשה אוברול למנוע של r1 והחלקים באיביי עלו לו 4500 אלף. בחברה רצו מעל 10 אלף.

הק"מ שאני הולך לעשות איתו לא גבוהה...אולי 5-6 אלף בשנה ככה שמחיר צמיג זניח יחסית. כנל בלאי. הדאגה היחידה שלי זה שיהיה במצב סביר + בעת הקניה.

• תוכן חדש...