Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נשרפה לי הסוללה במחשב הנייד. מסתבר שככה זה במחשבים של לנובו,

כמובן שהחברה לא לוקחת אחריות ולא מוכנה להכיר בבעייה בדגם הספציפי של הסוללה שלי. הסולל הייתה בת 18 חודשים בערך.

בגלל שאני לא משתמש הרבה בסוללה כדי לחסוך עלויות אני שוקל להזמין מאיביי סוללה תחליפית למחשב הנייד שלי T-61.

יש הבדל בין סוללה מקורית לבין תחליפית?

יש מס מסויים על סוללה? בתקווה שהעלות תצא פחות מ 50$.

תודה!

פורסם

תרכוש תחליפית

היא תחזיק חצי זמן (לא מבחינת שעות עבודה אלא מבחינת הזמן עד שתתקלקל או תפרוק מהר מידי)

אבל תעלה לך חמישית

פורסם

http://cgi.ebay.com/Battery-for-Lenovo-IBM-Thinkpad-T-60-T-61-R-60-Z60-Z61M_W0QQitemZ150409160058QQcmdZViewItemQQptZLaptop_Batteries?hash=item230515a57a#ht_2734wt_939

תתחדש 8)

אגב בכמעט כל החברות האחריות על הסוללה היא שנה בלבד, בלי קשר לאחריות המחשב...

אגב אם תחפש קצת יותר תוכל למצוא גם סוללת 9 תאים, המחיר יהיה צפונה יותר... זה יאפשר לך יותר עבודה

אבל גם יותר משקל...

פורסם

אצל אחותי אחרי 4 חודשים נגמרה הסוללה, גם לנובו, בהתחלה לא רצו להחליף והאשימו את אחותי שהרסה את הסוללה :lol:

אחרי הרבה צעקות הוחלפה בחינם.

פורסם

הייתה לי סוללה 9 תאים והיא נדפקה. בבדיקה ברשת גיליתי שהדגם שאני קניתי עם המחשב מאוד בעייתית והתופעה שהסוללה נדפקת מהר היא מאוד שכיחה. לנובו לא מכונה להכיר בבעיה בדגם הזה כך שאין מה לעשות אלא לקנות חדשה.

אני אקנה 6 תאים כי אני לא משתמש הרבה בסוללה, חשוב לי רק שתהייה לי אפשרות לעשות SLEEP וHIBRNATE לאורך זמן. לא אוהב לסגור יישומים או לכבות את המחשב הנייד.

מה לגבי המס ומע"מ בהזמנה מאיביי?

תודה על התגובות!

פורסם

בשביל HIBERNATE אתה לא צריך בכלל סוללה. זה שומר את תמונת הזיכרון לדיסק ומכבה את המחשב לחלוטין.

בשביל SLEEP כמובן יש צורך בסוללה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אפרופו סוללות לנייד, אני מתעלק קצת:

יש למישהו המלצה האם כשאני מסיים לעבוד עם הנייד עדיף להשאיר אותו מחובר תמיד לחשמל או שעדיף לנתק אותו מהחשמל ולעבור למצב SLEEP? (מדובר אחרי יום שלם שהוא בחשמל, הסוללה כמובן מלאה לגמרי)

או בכלל, ההמלצות האלה של ניתוק הסוללה בזמן שהמחשב מחובר לחשמל הגיוניות?

מה הדרך הטובה ביותר לשמור על חייה של סוללת הנייד כאשר ב-99 אחוז מהזמן הוא משמש כנייח לכל דבר ועובד כמעט תמיד מ-10 בבוקר עד 12 בלילה ?

פורסם

אצלי הHP מחובר כל הזמן לחשמל, כבר כמעט 3 שנים ובנתיים הסוללה מחזיקה מעמד כמעט אותו דבר גם שאני מנתק אותו מהחשמל (מספיק לכמה שעות וזהו).

פורסם
אפרופו סוללות לנייד, אני מתעלק קצת:

יש למישהו המלצה האם כשאני מסיים לעבוד עם הנייד עדיף להשאיר אותו מחובר תמיד לחשמל או שעדיף לנתק אותו מהחשמל ולעבור למצב SLEEP? (מדובר אחרי יום שלם שהוא בחשמל, הסוללה כמובן מלאה לגמרי)

או בכלל, ההמלצות האלה של ניתוק הסוללה בזמן שהמחשב מחובר לחשמל הגיוניות?

מה הדרך הטובה ביותר לשמור על חייה של סוללת הנייד כאשר ב-99 אחוז מהזמן הוא משמש כנייח לכל דבר ועובד כמעט תמיד מ-10 בבוקר עד 12 בלילה ?

לכל סוללה יש כמות מחזורים חיים מסויית, 500-1000 ואף יותר.

פריקה (מתחת ל 90 אחוז אני חושב) וטעינה מחדש נחשבת למחזור טעינה. ככל שיגדלו מחזורי הטעינה יקטן הזמן שהמחשב הנייד יכולה לעבוד על סוללה.

במידה ואתה לא משתמש בסוללה ויש לידך מקור מתח חיצוני כדי לשמור על הסוללה פשוט אל תנתק את המחשב הנייד מהחשמל.

יש כאלו שהמחשב הנייד אצלם מחובר כל הזמן למקור מתח יצוני (24/7) אז הם בכלל מוצאים את הסוללה מהמחשב,

אני לא ממליץ על זה כי בנפילת מתח המחשב יפול.

אם המחשב לא בשימוש כדאי להעביר אותו למצב של שינה או HIBRNATE בלי קשר אם הוא מחובר לחשמל או עובד על סוללה.

WIL תודה!

לפי מה שידעתי וקראיתי את HIBRNATE כן משתמש במעט מתח.

טוב כנראה שזה לא נכון.

• תוכן חדש...