Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני די חדש כאן, אבל זו התוצאה הראשונה בגוגל אז מנסים.

תחילה כבר בכותרת רשמתי שאני מחפש רכב בעיקר לנסיעות מרמת גן לראשון (20 ק"מ ביום), כאשר אני נוסע

בסופ"ש מראשון לצפון (נסיעה של 120 ק"מ) וחזור במוצא"ש.

התקציב שלי התחיל ב 20K ועכשיו הוא מגיע ל 40K, אני מאוד רוצה לקנות רכב חדש ויש הצעות רבות

מסוכנויות שונות לתשלום מקדמה ואת השאר בתשלומים שווים ללא ריבית והצמדה.

איני חושב שרכב חדש מתאים לי, לא שווה ירידת ערך וכדומה...

אז מה אני מחפש ברכב או יותר נכון אני מעוניין להכיר דגמים בעיקר שאולי יתאימו לי.

הרכב צריך להיות נפח מנוע בין 1200 ל 1500, רכב קטן עד בינוני כדומה אפשר לראות על ה I20,I10

תחזוקה סבירה, לא זולל דלק! ומתאים בעיקר לנסיעה רצינית של סופ"ש.

כבר התלבטתי בין דגמים רבים במיוחד על הטיוטה יאריס אבל חבל שטיוטה מקלקלת את שמה בכתבות האחרנות.

אז אשמח לשמוע על דגמים מומלצים, ובמיוחד על הרכב עצמו כמה זולל ? טיפולים ? או אי משהו מכיר איזו שהיא בעיית רכב

אז לפחות שיציין על מנת שלא נטעה כולנו.

מחכה כבר לתגובות,

יומטוב,

יוסי

פורסם

ידני או אוט' ?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

שתי נקודות כלליות:

1. הנפח לא מעניין. מעניינים הביצועים וצריכת הדלק (ותחזוקה...). מה איכפת לך איך המנוע עושה את מה שהוא עושה?

2. אין שום בעית אמינות עם הטויוטה יאריס.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...