Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצרתי קשר עם לובינסקי כדי לעדכן אותם על רכישת רכב יד שנייה C3 אוטומטית 1.4 שנת 2003 וביקשתי מהם את הטופס שמפרט את שיגרת הטיפולים, בינתיים הם שלחו לי אותו למייל. הוא לא הכי ברור, אך אני יצור איתם קשר שוב ולאחר שישלחו לי בדואר את הטופס המלא אני אסרוק ואפרסם אותו כאן שוב לרווחתכם.

רק שאלה קטנה, משום מה אני לא רואה בפירוט שקיבלתי שום דבר על החלפת נוזל קירור?? האם מישהו יודע מה ההמלצה בשנתונים הנ"ל?

יום טוב.

סי 3 טיפולים.pdf

פורסם

היתה תביעה משפטית נגד לובינסקי על החלפת נוזל קירור מסוג (המקורי שמגיע היום עם הרכב) LONG LIFE והחלפתו בנוזל נחות יותר שמיועד להחלפה כל 60000 ק"מ,

נטען ע"י התובע הייצוגי שהם מחליפים את הנוזל ללא סיבה ולמען עשיית עושר ובצע כסף.

בנוסף "איימו" על הלקוחות שאם לא יחליפו נוזל קירור לא תהיה אחריות על הרכב.

לובינסקי התפשרה ושילמה עשרות אלפי שקלים ללא הודאה בטענות, אבל כיום (כך יש שמועה) לא מחליפים נוזל קירור כל 60000 במכוניות החדשות שמגיעות מהיצרן עם נוזל מסוג LONG LIFE

וזה על קצה המזלג.

פורסם
היתה תביעה משפטית נגד לובינסקי על החלפת נוזל קירור מסוג (המקורי שמגיע היום עם הרכב) LONG LIFE והחלפתו בנוזל נחות יותר שמיועד להחלפה כל 60000 ק"מ,

נטען ע"י התובע הייצוגי שהם מחליפים את הנוזל ללא סיבה ולמען עשיית עושר ובצע כסף.

בנוסף "איימו" על הלקוחות שאם לא יחליפו נוזל קירור לא תהיה אחריות על הרכב.

לובינסקי התפשרה ושילמה עשרות אלפי שקלים ללא הודאה בטענות, אבל כיום (כך יש שמועה) לא מחליפים נוזל קירור כל 60000 במכוניות החדשות שמגיעות מהיצרן עם נוזל מסוג LONG LIFE

וזה על קצה המזלג.

טוב, אבל עדיין לך תדע לדוגמא מה קיים ברכב שלי או ברכבים אחרים מאותם שנתונים, מכיוון שכדבריך מדובר ברכבים חדשים, אני מניח שאפשר ליתר ביטוח להחליף בטיפול הקרוב (שיהיה בעצם ישור קו) למען הסר ספק ולשים את הנוזל המיוחד ולהיות בראש שקט.

אגב, משיחה עם מוקד השירות נאמר לי שאין מידע לגבי מועד החלפת נוזל הקירור ולדבריהם אין טעם לגעת בו כל עוד לא פותחים את המערכת.

יום טוב.

• תוכן חדש...