Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול בכבישים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

LOL מרדף בשימוש מסוק אחר רכב שחצה קו הפרדה רצוף! אם זה לא היה עצוב הייתי מתגלגל מצחוק :roll:. יחד עם זאת, הגימיק ההרתעתי (ובל העלות, כנראה שחד פעמי) כנראה שיהיה אפקטיבי מבחינת החשיפה לציבור והעובדה כי יהיו כאלה בתקופה הקרובה אשר יחשבו עתה פעמיים טרם עקיפת קו הפרדה רצוף.

פורסם
ברוך בורא הסאנרוף :-)

כן עכשיו אפשר לחייך גם כשתופסים אותך...

תודה לאל אני לא עושה דברים כאלה על הכביש.. מעדיף עוד כמה דקות מאשר למצוא את עצמי על גריליר של משאית.

פורסם
אם ראית את הסירטון אתמול בחדשות, הרי המסוק מופעל בכביש שהתנועה בו אינה רבה , פשוט מחכים לקורבן מלמעלה ומטווחים אותו.

אני מזמין את משטרת ישראל לכבישי הצפון והדרום, היכן שיש השתוללות חסרת רסן של צעירים אשר כל קשר בינים לבין חוקי התנועה מיקרי בהחלט.

דווקא בכבישים אילו המשטרה כמעט ואינה מראה את קצה אפה.

כל מילה בסלע.

הדרום והצפון כבר מזמן נהיו המערב הפרוע.

פורסם

כבר נמאס.. כל פעם מעלים "רעיון גדול" מחזיק פחות משבועיים דועך לאיזה חצי שנה ואז שוב מופיע "רעיון גדול" דומה.

רק אני שם לב למחזוריות?

פורסם

צעירי הפורום פשוט לא זוכרים, אבל עניין האכיפה עם מסוק עולה בתדירות מסויימת, מפעם לפעם, עוד משנות ה-80'. אלו יותר כתבות תדמית שנועדו לייצר הרתעה מאשר שינוי במדיניות האכיפה.

לא להתרגש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...