Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אהלן ,

אחרי כול הייסורים עם המנוע הקטן של הקורסה שלי והמשקל העצמי המטורף שלה נמאס לי ממנה קצת ואני שוקל לעבור לגרסה חמה של 106 או 306 .

עכשיו ראיתי שיש מיליון סוגים של כול דבר , אז קודם אם אפשר לעשות קצת סדר בכול הדגמים , ראית שיש ל 106 : XSI , רע-לי דור 1 ודור 2 , GTI , S16 כאילו מה נהיה איתם שם ???

יש איזה דגם מומלץ שעדיף ?

ול 306 יש גם מיליון סוגים , XSI ,GTI , וכמובן S16 .

מישהו שמבין עניין יכול לעשות לי קצת סדר בנושא מבחינת שנתונים , מנועים ?

אני מחפש ברכב שיהיה בעל אחיזה , כוח ברמה נאה+ ,ואני יודע שזה הולך להיות מצחיק , אמין :roll: .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

הגרסאות הספורטיביות של 106 הן XSI, ראלי ו- GTI (נקראת גם S16 בשנתונים הראשונים). ראלי דור ראשון הגיע עם מנוע 1300 קרבורטור ללא הגה כח ובהמשך (95?) קיבלה הגה כח, בדור השני מנוע 1600 עם הגה כח. ה-XSI הראשונה הגיעה עם מנוע 1400 הזרקה ללא הגה כח ובגרסתה החדשה יותר, מנוע 1600 (8 שסתומים). ה-GTI (גם נקראת S16) הגיעה מ-97 עם מנוע 1600 (16 שסתומים). כל המנועים פרט ל GTI מספקים כ-100 כ"ס (עם מספר סוסים בודדים לכל כיוון בין הגרסאות) ול GTI כ-120 כ"ס. השלדות כמעט זהות בין הדגמים (ההבדלים מינורים). הראלי פחות מאובזרת מה XSI ו-GTI.

מן הסתם שה-GTI תהיה המומלצת מבחינת כח והתנהוג, אבל עדיף לך לבחור באקזמפלר שמור מבין כל הדגמים הספורטיבים מאשר להתמקד בדגם ספציפי.

את סדרת ה-306 אני לא מכיר מספיק טוב. תוכל למצוא עוד מידע על הצרפתיות בפורומים של מועדון PSI:

http://www.psi.co.il

פורסם

ראלי דור ראשון הגיעה בשנתונים 95-96.

אי לכך ובהתאם לזאת אין לה אפשרות להיות עם קרבורטור והיא כמובן מוזרקת.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...