Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כל השאלות והבדיקות הלכתי היום להתקין את המערכת ברנו פלואנס החדשה..

הציוד שהעברתי מהרכב הקודם סאב Kicker COMP C12, המגבר החדש שקניתי היום BOSS CX 600.

ברכב הקודם שמעו מעולה עם הרמקולים המקוריים של הרכב ואותו סאב עם מגבר מעפאן בלי שם.

ציפיתי לשינוי גדול מאוד עם המגבר החדש והמצב נהיה רק הרבה יותר גרוע.

הכיוונים בסדר גמור על המגבר, אחד מהרמקולים מחובר בכניסת Hi Power בשביל לוותר על מנחת RCA.

הסאונד שיוצא מהסאב מאוד לא נקי מלא רעשים כאילו הייתי מחבר סתם את הסאב למערכת בלי המגבר

יש משהו לעשות בנידון? חוץ מלהחליף את הפאנל המקורי לאחד עם יציאת RCA?

פורסם

תתאר לנו איך המערכת שלך מחוברת..

ומה הרכיבים שלך?

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

מערכת מקורית של הרכב, כל הרמקולים המקוריים של הרכב.

מרמקול ימין אחורי לקוח כבל שמחובר להי פאוור ערוצים 3 ו 4 במגבר

הסאב מחובר בגישור 3 ו4

פורסם

בדיוק, המתקין שלך עשה טעות יכול להיות שלקח ערוץ אחד ופיצל אותו לשניים ולכן ערוץ אחד לא מספיק כדי להגביר שני רמקולים (שני ערוצים) ואתה שמע בתצורת מונו.

בכל מקרה הייתי ממליץ לך ללכת למתקין קצת יותר רציני שיבדוק את העניין ויעשה לך "תיקון התקנה" כמו שאומרים.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אם אני אחבר בסטריאו זה ישפר את האיכות של הסאונד בסאב? האיכות היא לא בגלל שזה מחובר ב- High Power?

מחר אני אפתח ויעשה לבד..

איזה צבע הכבלים של הרמקולים אחורי שמאלי? יש דרך למצוא אותם? ראיתי שם חום חום לבן ירוק ירוק לבן ועוד כמה

פורסם

לך למתקין רציני שיעשה לך עבודה כמו שצריך בלי קומבינות.

אפילו אם זה יעלה לך עוד קצת כסף, הרי קנית אוטו חדש לא?

תהנה ממנו כמו שאתה אמור. אתה לא אמור לחסוך כסף על אנשים שמתעסקים לך במערכת חשמל (ועוד ברנו).

פורסם

צר לי לאכזב, אבל חיבור מערכת ל HU מקורי ע"י חיבור HI POWER לעולם לא יניב תוצאה טובה.

הבעייה העיקרית היא לא בהמרה של הסיגנל אלא בסיגנל עצמו. הסיגנל שיוצא מה HU הוא סיגנל מאוד מעוות, ובעיקר תדרים נמוכים נחתכים ממנו באגרסיביות. מנחת טוב יכול להוות מעין bass boost, אבל מאוד קשה לעבד אות מעוות ולקבל תוצאה טובה.

אני מצרף תמונה של פרוייקט שמישהו עשה עם HU מקורי של איזו מאזדה. הקו הצהוב מציין את הענות התדרים דרך חיבור מנחת מאוד איכותי של David Navone והקו הורוד מציין את הענות התדרים אחרי הלחמת RCA ישירות למעגל המודפס של ה HU ועקיפת המגבר הפנימי.

ניתן לראות כי ההגברה הפנימית חותכת בצורה חדה מאוד את כל התדרים מתחת ל 100 הרץ בעוד בקו הורוד מקבלים הענות כמעט שטוחה.

לפותח השרשור, אם אתה מעוניין להוציא את המקסימום מהמערכת אני ממליץ להשקיע במנחת איכותי, להתקין רמקולים בדלתות הקדמיות ולחבר אליהם מגבר. מה שנעשה היום הוא בגדר אילתור.

איתמר.

NewRCA.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מאמין שמנחת של ג'נסיס HI 3 יעשה את העבודה פחות או יותר כמו המנחת של מר NAVONE (אני מקווה).

אני אישית שמעתי מערכת שהותקנה במאזדה 6 דרך מנחת (לא ידוע לי איזה אבל יקר), באמת נהנתי כולל מהסאב...

פורסם
אני מאמין שמנחת של ג'נסיס HI 3 יעשה את העבודה פחות או יותר כמו המנחת של מר NAVONE (אני מקווה).

אני אישית שמעתי מערכת שהותקנה במאזדה 6 דרך מנחת (לא ידוע לי איזה אבל יקר), באמת נהנתי כולל מהסאב...

שלום,

איפה אפשר להשיג מנחת הזה?

פורסם

איתמר - לא ברורה לי ההמלצה שלך לבחור -

מצד אחד אתה אומר שהHU מוציא סיגנל גרוע ללא בסים - ככה שאות המקור כבר גרוע, ומביא לזה הוכחה.

מצד שני אתה שולח אותו לקנות מנחת ב-700 שקל, שיכול להיות שהוא מעולה ומדהים, אבל בטח לא יכול לייצר "יש מאין" בסים.

למה?!

• תוכן חדש...