Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא לא יכול לייצר, הוא יכול לשפר. מנחת איכותי מסוגל לעשות מעין שחזור לתדרים שנחתכו, וזה עדיף מכלום.

אין מה לעשות, כל החיים שלנו מלאים בפשרות. או שהוא קונה HU חדש או שהוא מפיק את המירב מהקיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מסכים איתך לגבי הפשרות, אבל:

מנחת איכותי מסוגל לעשות מעין שחזור לתדרים שנחתכו ?!?! :shock: :shock: :shock:

לא נראה לי שלמנחת של ג'נסיס יש פרוססור פנימי..

פורסם

לא אמרתי פרוססור, זה יותר לכיוון כמו ש Bass Boost עובד.

איך זה עובד בדיוק אין לי מושג, הידע שלי באלקטרוניקה מצומצם, אבל עובדתית רכב עם מנחת איכותי מצליח להפיק תדרים נמוכים בעוד שלפי הגרף זה לא אמור להיות ככה.

הפתרון הכי איכותי למערכת מובנית היא יצירת יציאות RCA ישירות מהמעגל של ה HU, אבל זה כרוך בפירוק ה HU מהרכב, פתיחתו וככל הנראה בביטול המגבר הפנימי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חבל מאוד שהבחור פתח שרשור ולא הסיק ממנו את המסקנות הנכונות. בחר באופציה הזולה והנה התוצאה. מעבר לזה יש להוסיף התקנה חובבנית למדי (חיבורי קומבינה ברכב חדש). בנוסף הרמקולים ברנו פלורנס עלובים ולצפות לתוצאה מהם זה קצת מוגזם. בקיצור כפי שאיתמר כתב שים רמקולים נורמליים ומנחת איכותי וחפש לך מתקין שקצת מבין "בסטריאו".

• תוכן חדש...